Skocz do zawartości

flowmasterpl

OFFLINE Ostatnio: 31 03 2010 19:38
-----

Moje posty

W temacie: Uszkodzona plyta glowna w Laptopie

31 03 2010 - 19:18

Ale co może Ci naprawić? Nie działającą sieciówkę? Przecież to oczywiste, że można to naprawić, tak samo jak wszystko albo prawie wszystko, ale nie o to pytałeś (przeczytaj może jeszcze raz postawione przez siebie pytanie), więc zastanów się nad swoją pokrętną logiką. Co do ironii to nie wiem gdzie i jak ją zauważyłeś, zazwyczaj ludzie z kompleksami widzą rzeczy które miejsca nie mają, Ty pewnie się do nich zaliczasz, wzbudzasz tym samym nie potrzebną nikomu polemikę nie na temat, odczytać to można też jako trollowanie najprościej to ujmując.

EOT
Nie mam ochoty dyskutować z zakompleksionym osobnikiem.

To najlepiej nie udzielaj sie w tym temacie bo zaczynasz mnie bawic, powiedzialem jedynie ze Twoja wypowiedz "brzmi" w ten czy inny sposob, sam widze masz problemu ze zrozumieniem tekstu i kto tu sie poczuł bardziej dotkniety? Najlepsza obrona jest atak? Nie prawda, idac Twoim sladem moge powiedziec ze jestes zbyt slaby zeby przyjac spokojnie kilka "ciosow", ale nie zrobie tego bo Cie nie znam i niech tak pozostanie.

Rozmawialem dzis z serwisem i da sie to wylaczyc fizycznie jak i naprawic, niechce mi zradzic w jaki sposob tego dokonac, ale oczywiste jest ze nie za pomoca zworek czy switch'ow. Jak tez sie dowiedzialem Bios nie ma nic do rzeczy.

W temacie: Uszkodzona plyta glowna w Laptopie

31 03 2010 - 12:01

nie ma, a nawet gdyby była, to taka możliwość musi istnieć w biosie, to bios jest wczytywany najpierw, skoro to on posiada zapisaną informację o karcie sieciowej, a wyłączyć się tego nie da, to reszta też musi się do niej odwoływać, prawda, że logiczne?

Nie koniecznie, bo wykwalifikowany serwis bez zadnego problemu moze mi to napreawic, koszt ok 300 zl, bylem, rozmawialem. A Twoj "wywód" wcale nie jest logiczny. tylko bezwzgledu na rzetolnosc zawartych w nim informacji, brzmi ironicznie i pseudonaukowo.