Skocz do zawartości

finepix

OFFLINE Ostatnio: 09 02 2011 13:56
-----

Moje tematy

Podział internetu radiowego

07 02 2011 - 16:31

Witam!
Mam pewien problem. Otóż mam dwa komputery z internetem radiowym.
Jeden z nich jest "główny" tzn. jeżeli on nie jest włączony, to na drugim kompie nie działa internet.
Co mogę zrobić, żeby internet z "głównego" komputera podłączyć do laptopa? Podłączałem, ale nie działał internet. Chce zrobić to, dlatego, bo ten komputer jest bardzo słaby.

Radeon 9200 SE FAMILY sterowniki

29 01 2011 - 15:16

Witam!
Mam pewien problem. Potrzebuję najnowsze sterowniki do Radeon 9200 SE Family. Mam windo xp. Szukałem, ale nie wiem jakie są dobre. W komputerach jestem zielony. Potrzebuję nowych sterowników, bo jak chcę grać w cs-a na OPENgl to mam czarny obraz. Prosiłbym o link do sterowników. Dziękuję.

Problem z otwarciem aplikacji

23 01 2011 - 21:40

Witam!
Mam pewien problem. Otóż, mam aplikacje którą chcę otworzyć, ale nie mogę. Wyskakuje na sekundkę małe czarne okienko i znika te z windowsa ( 16 bitowy podsystem MS-DOS ). Chyba do tego jest potrzebny program InstallShield Wizar. Ściągnąłem go i instalowalem, ale jest problem i nie wiem jak go rozwiązać. Mam pytanie czy jest jakiś program zastępczy, który umożliwia otwieranie aplikacji? W komputerach jestem zielony i przepraszam jeżeli było podobne pytanie.