Skocz do zawartości

filehunter

OFFLINE Ostatnio: 20 12 2009 15:41
-----

Moje posty

W temacie: AMD - jakie nominalne taktowanie?

16 11 2009 - 20:12

Sprawdź tak jak mówił kolega wyżej. Mam pytanie. Robiłeś jakieś OC przed oddaniem do serwisu? I co robili Ci w serwisie?

Wyzej juz napisalem ze nie mialem i nie mam fizycznego dostepu do kompa, bo gdybym mial tego topica by nie bylo

16 11 2009 - 19:36

Freshem nie sprawdzane jeszcze , nie mialem dostepu na razie.Ale wpisze co i jak jak sprawdze , fresha i inne uzywam u siebie,

13 11 2009 - 16:23

co i jak w biosie przestawic to wiem . ewentulanie zworeczki na plycie wiem.
Ja tylko prosilem o pomoc w ustaleniu tego procka. cala reszta jest dla mnie banalna. gdybym mial dostep fizyczny do kompa to tego tematu na bank by nie bylo.
mimo to wielkie THX za chceci i pomysly

12 11 2009 - 17:21

Pytanie z mojej strony powstalo gdyz moja znajoma powiedziala mi ze kiedys procesor chodzil na 1200Mhz. A jakis czas temu komp byl w serwisie i wrocil do niej z takim taktowaniem jak obecnie sie wyswietla w CPU-Z. Na odleglosc mam problem wlasnie ustalic ten fakt.Majac pewnosc dzieki waszej pomocy będę juz w stanie jej krok po kroku napisac co i jak ma zrobic aby ustawic zegar prawidlowo.

12 11 2009 - 15:12

Wszystko fajnie , odczytujac z samego procka dane sprawe bym opanowal.
Jest to niestety niemozliwe bo nie za bardzo widze jazde okolo 250km zeby to samemu odczytac.
A z tej serii AMD chyba ID sie programowo nie odczyta - obym w tym wypadku sie mylil :)