- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: fanatyk_88
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 10
- Odwiedzin: 825
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
0
Neutralna
Moje tematy
MS-6534 Micro ATX Mainboard
15 06 2007 - 13:19
Czy na wyżej wymienionej płycie głównej można podłączyć Kingston DDR2 512MB 533MHz CL4. W książce na temat tej płyty mam napisane takie wejścia na karty S/D RAM DIMM.
Płyta główna
15 06 2007 - 12:49
Jak mam rozumieć jeżeli płyta główna zawiera: kartę graficzną (Intel Graphics Media Accelerator 950), kartę dzwiękową (Realtek ALC883 audio codec), kartę sieciową (Realtek 8110SC Gigabit Ethernet controller). Mam rozumieć że nie musze kupowac nowych kart czy musze kupić karty ale kontabilne z tymi na płycie głównej ?
Czy to prawda, że Windows potrafi zjeść nawet 250MB RAMu?
15 06 2007 - 11:55
Czytałem wczoraj że Windows XP przy samym załadowaniu się, odrazu zabiera 256 RAM. Czy to prawda czy tylko wymysł ?
[game] Problem z grami
11 06 2007 - 12:07
Mam taki problemo, przy każdym zainstalowaniu gry nie moge odpalić gry. Instlacja przebiega bez żadnych trudności. Wszystko pięknie tworzy, foldery, ikonki i inne zapełniający dysk pliki. Po tym wszystkim kończy się juz ład, a zaczyna nie wiadoma.
Po instalacji (90%gier), chce odpalić je i brak odpowiednich reakcji. Zamiast odpalenia, pojawiają mi się dwie ikony
Pierwsza:
"Bład przy uruchamianiu programu"
'Plik DINPUT8.DLL jest
połączony z brakującym eksportem ADVAPI32.DLL:AddAccessAllowedAceEx'
Na nią wskakuje kolejna:
"Uwaga"
'C:\Program Files\dalej nazwa folderu gry\kończy sie rozszerzeniem .exe'
'Urządzenie podłączone do komputera nie działa'
Teraz pytanie
Czy jest jakiś problem z urządzeniem w komputerze, czy poprostu przez brak tego pliku systemowego, jakaś funkcja nie działa. Po przejrzeniu i zbadaniu komputera od zewnątrz, wszystkie urządzenia mechanicznie działają. (Nie działa mi napęd CD-ROM, ale mam drugi z którego instalowałem i ten działa normalnie)
Pozdrawiam i dziękuje za pomoc.
Po instalacji (90%gier), chce odpalić je i brak odpowiednich reakcji. Zamiast odpalenia, pojawiają mi się dwie ikony
Pierwsza:
"Bład przy uruchamianiu programu"
'Plik DINPUT8.DLL jest
połączony z brakującym eksportem ADVAPI32.DLL:AddAccessAllowedAceEx'
Na nią wskakuje kolejna:
"Uwaga"
'C:\Program Files\dalej nazwa folderu gry\kończy sie rozszerzeniem .exe'
'Urządzenie podłączone do komputera nie działa'
Teraz pytanie
Pozdrawiam i dziękuje za pomoc.
[ster] Problem ze sterownikami
08 06 2007 - 19:45
Po formacie, nie wiem dokładnie do czego instalować sterowniki. Wiem tylko, że do karty graficznej jest potrzebny. Do czego jeszcze ? Z góry dzięki za odpowiedź.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: fanatyk_88
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość