- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: eparchia
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 24
- Odwiedzin: 1 291
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Nawigacja 300-500 zł
16 10 2008 - 00:30
kup Lark GPS FreeBird 35.3 cena przystepna a co wazne wgrasz sobie co chcesz
W temacie: Jakiego laptopa lepiej zakupic?
16 10 2008 - 00:26
na uczelnie to ASUS F5Z-AP036C 15.4" PUMA QL-60 spokojnie wystarczy,
10 10 2008 - 01:15
Chce kupić sobie laptopa tak do 2500 zł
nie potrzebuje w nim bajerów takich jak czytnik linii papilarnych czy kamera internetowa bez czytnika kart też się obejdę.
Nie wymagam też olbrzymiego dysku.
Zależy mi na tym by można było od czasu do czasu zagrać w jakąś grę bo gram rzadko ale czasem mnie coś najdzie i bym sobie pograł w coś.
Myślę że najlepiej jak by karta graficzna była nie zintegrowana.
Na lapku będzie system Ubuntu więc fajnie by było żebym nie musiał płacić za jakąś ohydną Vistę no i żeby funkcjonował poprawnie na nim ten systemik.
Zależy mi także na oszczędności prądu bateria nie musi być ekstremalnie wytrzymała bo raczej będzie on pracował w domu na biurku to najpraktyczniej będzie na zasilaczu.
Zastanawiam się także czy ceny laptopów nie spadną drastycznie w nowym roku i czy się nie wstrzymać do 2009?
Znalazlem jednego HP na pltformie Puma http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=HP+FU374ES ale ma Viste
Prosze o propozycje laptopów i porady co wybrac
nie potrzebuje w nim bajerów takich jak czytnik linii papilarnych czy kamera internetowa bez czytnika kart też się obejdę.
Nie wymagam też olbrzymiego dysku.
Zależy mi na tym by można było od czasu do czasu zagrać w jakąś grę bo gram rzadko ale czasem mnie coś najdzie i bym sobie pograł w coś.
Myślę że najlepiej jak by karta graficzna była nie zintegrowana.
Na lapku będzie system Ubuntu więc fajnie by było żebym nie musiał płacić za jakąś ohydną Vistę no i żeby funkcjonował poprawnie na nim ten systemik.
Zależy mi także na oszczędności prądu bateria nie musi być ekstremalnie wytrzymała bo raczej będzie on pracował w domu na biurku to najpraktyczniej będzie na zasilaczu.
Zastanawiam się także czy ceny laptopów nie spadną drastycznie w nowym roku i czy się nie wstrzymać do 2009?
Znalazlem jednego HP na pltformie Puma http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=HP+FU374ES ale ma Viste
Prosze o propozycje laptopów i porady co wybrac
10 10 2008 - 00:58
a co wy na 17" TOSHIBA L350D
W temacie: Co sądzicie o Creative Zen?
09 10 2008 - 23:45
ale konkretnie o jaki ZEN? mi najbardziej sie podoba ten Creative Mul. Zen X-Fi dobra cena do jakosci
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: eparchia
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość