- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: enzym01
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 411
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Xp
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Komputer uniwersalny
28 05 2008 - 21:33
znacie moze jakas tansza plyte glowna ale zeby szybka byla czy niema
27 05 2008 - 19:52
a ati ma cos podobnego do Geforce 9800GX2 albo jakas inna firma ?
26 05 2008 - 21:24
jackass a co sadzisz o monitorze polecil bys cos ? tak 22"-24" zeby dobrze sie gralo i filmy ogladalo + zeby niemial glosnikow wbudowanych.
26 05 2008 - 21:12
jab bym tak dolozyl wiecej kasy zeby szybsza plyte kupic to jaka byscie radzili ?
26 05 2008 - 20:54
czesc kompa niebedzie w polsce kupowana ze wzgledu ze w U.S.A niektore czesci sa tansze tak ze niewiem moze ATI ma jakas super karte zeby leprza byla od 8800GTS. A ta karta Karta GeForce 8800GTS ASUS 512MB to jest to samo co GeForce 8800GTS MSI 512MB .A ta karta jest dobra i do tej plysty asusa EVGA e-GeForce 9800 GTX.Bedzie asus wykozystywal cala moc karty i procesora naraz.
A co do kasy to tak do lub wiecej 1700zł ale tylko dysk ram obudowa i płyta głwna. A co do proca to nie nizej niz 3,0 GHz. Procesor, kartagarficzna i ekran beda w stanach kupowane moze tniej wyjdzie A ta płyta ASUS jest szybasza od gygabyte ? A z garta graficzna to nieiwem jakas dobra zeby wszystko poszlo na niej. Licze na pomoc cos mi sie wydaje ze niezlozce teraz poczekam do pazdzrnika
. Czyli dajcie teraz taki mocny zestaw moze do pazdziernika stanieje
A co do kasy to tak do lub wiecej 1700zł ale tylko dysk ram obudowa i płyta głwna. A co do proca to nie nizej niz 3,0 GHz. Procesor, kartagarficzna i ekran beda w stanach kupowane moze tniej wyjdzie A ta płyta ASUS jest szybasza od gygabyte ? A z garta graficzna to nieiwem jakas dobra zeby wszystko poszlo na niej. Licze na pomoc cos mi sie wydaje ze niezlozce teraz poczekam do pazdzrnika
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: enzym01
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość