Witam serdecznie!
No więc tak posiadam internet radiowy z zew. IP... Czytając google dowiedziałem się, że aby korzystać z sieci p2p (głównie mi chodzi o torrenty) należy mieć odblokowane bądź przekierowane porty.
I tutaj prośba do was, moglibyście mi powiedzieć jak to sprawdzić? tzn. sprawdzić czy mam odblokowane porty i mogę bez problemu korzystać z sieci p2p?
Z góry dzięki za pomoc!
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: endroys
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 3
- Odwiedzin: 563
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Październik 2, 1990
-
-
O mnie
-
GG
8566858
Kontakt
-
Mój adres w Internecie
http://
0
Neutralna
Znajomi
endroys nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje tematy
Porty p2p - jak to z nimi dokladnie jest?
30 12 2007 - 14:09
[AMD Athlon] Podkręcenie
28 12 2007 - 00:55
Witam serdecznie!
Na początek podam moją konfigurację komputera:
Płyta Główna: GIGABYTE GA-M52S-S3P nForce 520 Socket AM2 (PCX/DZW/GLAN/SATA/RAID/DDR2)
Procesor: Athlon 64 3200+
Pamięć: GOODRAM DDR2 1024MB PC800
Karta Graficzna: Radeon 2600 Pro HIS 256MB 2xDVI & TV IceQ Turbo
No i chciałbym trochę procesor podkręcić - mam już kilka opisów jak to zrobić, ale nie o to mi chodzi... No więc tak nie chcę podkręcać procesora na max'a jak tylko się da - tylko o 10 - 20% - tak by wyciągnąć na nim 2,2 - 2,4GHz...
No i w związku z tym mam do was dwa pytania:
1. Słyszałem ze na niektórych modelach płyt głównych Gigabyte nie da się zbytnio podkręcać - a jak jest z moim modelem?
2. W komputerze posiadam zasilacz 260V - i z tego co również słyszałem na tak małym zasilaczu lepiej sobie darować podkręcanie nawet o te 10%. Czy to prawda?
Na początek podam moją konfigurację komputera:
Płyta Główna: GIGABYTE GA-M52S-S3P nForce 520 Socket AM2 (PCX/DZW/GLAN/SATA/RAID/DDR2)
Procesor: Athlon 64 3200+
Pamięć: GOODRAM DDR2 1024MB PC800
Karta Graficzna: Radeon 2600 Pro HIS 256MB 2xDVI & TV IceQ Turbo
No i chciałbym trochę procesor podkręcić - mam już kilka opisów jak to zrobić, ale nie o to mi chodzi... No więc tak nie chcę podkręcać procesora na max'a jak tylko się da - tylko o 10 - 20% - tak by wyciągnąć na nim 2,2 - 2,4GHz...
No i w związku z tym mam do was dwa pytania:
1. Słyszałem ze na niektórych modelach płyt głównych Gigabyte nie da się zbytnio podkręcać - a jak jest z moim modelem?
2. W komputerze posiadam zasilacz 260V - i z tego co również słyszałem na tak małym zasilaczu lepiej sobie darować podkręcanie nawet o te 10%. Czy to prawda?
[AMD Sempron] Procesor dwurdzeniowy a socket 754...
26 12 2007 - 22:54
Witam serdecznie!
Mam procesor Athlon Sempron 3000+ na sockecie 754, w najbliższym czasie mam zamiar kupić sobię nowy procesor...
I w związku z tym pytanie jaki najlepszy procesor wejdzie na ten Socket i czy wogóle wejdzie jakiś procesor dwurdzeniowy na socket 754?
Mam procesor Athlon Sempron 3000+ na sockecie 754, w najbliższym czasie mam zamiar kupić sobię nowy procesor...
I w związku z tym pytanie jaki najlepszy procesor wejdzie na ten Socket i czy wogóle wejdzie jakiś procesor dwurdzeniowy na socket 754?
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: endroys
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość