- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: emson263
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 5
- Odwiedzin: 1 598
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
5242345
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
xp servis pack 3 pl
0
Neutralna
Znajomi
emson263 nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: Komputer wyłącza się po 15 sekundach
13 09 2010 - 00:55
Moim zdaniem procsor zaczyna Ci się przegżewać dlatego masz taki komunikat. RADA ? dokładnie wyczyść całego kompa wyjmij na chwile baterie z płyty głównej i najlepiej sprawdź radiator na procku oraz jego obrzeża moze się okazać że od nowowści pasta termoprzewodząca była źle nałożna i procesor źle oddawał ciepło przegżewał się i dlatego zaczynał sie wyłanczać.
W temacie: Monitor po wyłączeniu i ponownym włączeniu jest przyciemniony
13 09 2010 - 00:51
Hej 
Z Waszych postów nasówa mi się ta sama odpowiedź. Obraz się wam przyciemnia i komp już nie reaguje na kontrast więc w 1 przypadku jest konflikt z rozdzielczością starszych ustwień z nowszym monitorem a w 2 poście jedyne co mozesz zrobić to pożyczyć od kogoś dysk i to najlepiej czysty ( bez danych ) lub zformatowany po właczeniu kompa z innym dyskiem musi być obraz bo inne sterowniki itd po instalce systemu sterownikow ustawić sobie rozdzielczość na 1080 i wsadzić spowrtem dysk własny i powinno być po problemie troche to skomplikowane ale pomoże na 90 % i obędzie się bez serwisu i długiego oczekiwanai do zwrot kompa max 4 godziny na naprawe we własnym zakresie pozdrawiam.
Z Waszych postów nasówa mi się ta sama odpowiedź. Obraz się wam przyciemnia i komp już nie reaguje na kontrast więc w 1 przypadku jest konflikt z rozdzielczością starszych ustwień z nowszym monitorem a w 2 poście jedyne co mozesz zrobić to pożyczyć od kogoś dysk i to najlepiej czysty ( bez danych ) lub zformatowany po właczeniu kompa z innym dyskiem musi być obraz bo inne sterowniki itd po instalce systemu sterownikow ustawić sobie rozdzielczość na 1080 i wsadzić spowrtem dysk własny i powinno być po problemie troche to skomplikowane ale pomoże na 90 % i obędzie się bez serwisu i długiego oczekiwanai do zwrot kompa max 4 godziny na naprawe we własnym zakresie pozdrawiam.
W temacie: Jaką pamięć RAM zakupić?
13 09 2010 - 00:36
Muszę wtrącić własny wątek jeśli chcesz kupić 8 giga ramu najpierw zainwetuj w 64 bitowy system operacyjny w innym przypadku ta ilość nie zostanie w ogóle wykożystana co za tym idzie pieniądze wyżucone w błoto.
W temacie: BSOD, nowy komp, problem
13 09 2010 - 00:33
Miałem identyczną sytuację gdy byłem u klienta na serwisie okazało się że jeden z kabelków się rozlutował przy stacji dysku twardego, dostal szumów i wibracji pracował nieco za głośno jestem na 95% przekonany ze i w Twoim przypadku będzie to dysk twardy
[warn=Kantoro]
Za wprowadzanie w bład dodaję ostrzeżenie. Jak kabelek mógł się rozlutować "przy stacji dysku twardego".
[/warn]
[warn=Kantoro]
Za wprowadzanie w bład dodaję ostrzeżenie. Jak kabelek mógł się rozlutować "przy stacji dysku twardego".
[/warn]
W temacie: Brak dźwięku w Windows XP - Realtek ALC662
13 09 2010 - 00:27
Z tego co widzę możliwe że masz problem z firewallem który może blokowac Ci dźwięk co może się wydawać całkiem dziwne jednakże sam tak mam od kiedy uzywam dbardzo dobrego firewalla ashampo firewall 2010 wszystko jest pięknie do puki nie zrestatruję komputera po restarcie trzeba odinstalowac i zainstalowac firewalla jeszcze raz bo inaczej jak u Ciebie nie ma ani dźwięku ani internetu. Sprawdź u siebie może pomoże pozdrawiam
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: emson263
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość