Skocz do zawartości

emilka9229

OFFLINE Ostatnio: 14 01 2012 16:50
-----

Moje posty

W temacie: Logi - Problem z dyskami twardymi + wirusy

11 01 2012 - 18:09

no dobra... dzięki za odp. w takim razie zostaje mi jedynie sformatować system.

A pomoże mi ktoś chociaż tylko z tą infekcją, przez którą nie mogę się dostać do dysku D? mam tam wiele plików, z których na co dzień korzystam...;/

11 01 2012 - 01:40

zabrałam się za skanowanie i mam kilka pytań co do tych programów...
1)uruchomiłam sality killer i zaczęło wykrywać mi jakieś pliki, po chwili czasu komputer się sam zrestartował, później chciałam przeprowadzić skan jeszcze raz, więc nacisnęłam 'uruchom', ale nic się nie działo i tak za każdym razem... tzn. pokazywało się dosłownie na ułamek sekundy to okno, w którym pokazują się te wykryte pliki, ale zaraz znikało... moje pytanie brzmi: czy to znaczy, że po prostu program już nic nie wykrywa?
2) chodzi o działanie programu Sality Remover/rmsality... niby go pobrałam, uruchomiłam i zainstalowałam, ale chyba coś było nie tak, więc weszłam w link zapasowy.. a wchodząc na tą stronę komputer sam się restartował ;/
3)a przeprowadzając skan tym trzecim programem trzeba to robić w Trybie Rozszerzonej Ochrony, tak?

jeszcze jedna sprawa... teraz próbując wejść w dysk D wyskakuje mi 'caption: Hello world!' ;/ nie mogę się w żaden sposób dostać do plików tam zawartych ;/

10 01 2012 - 02:08

Na komputerach się za bardzo niestety nie znam, także pozostaje mi tradycyjne usuwanie. Kurczę, trochę zabiegana teraz jestem ;/ Mam nadzieję, że znajdę jutro, a właściwie to już dzisiaj czas i się za to zabiorę.