- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: ~eR
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 7
- Odwiedzin: 798
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
7
0
Neutralna
Znajomi
~eR nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: HP Compaq nx9110 Nie można zainstalować Windowsa XP
15 09 2011 - 14:44
No i niestety nie udało się i tym razem próba wycięcia niepotrzebnych rzeczy z płyty Windowsa. Tym razem jakby przyspieszyło podczas kopiowania plików instalacyjnych lecz instalator po ponownym uruchomieniu komputera się nie pokazał
14 09 2011 - 18:46
Już to próbowałem wcześniej i też nic nie dało ale wezmę skopiuję jeszcze raz tym razem oryginalną płytkę od tego lapka i usunę wszystko co ma związek z dźwiękiem, multimedia itp.
14 09 2011 - 14:56
Mam opisane w pierwszym poście co i jak działa na Win 2000
.
W tym problem, że na Win 2000 wszystko chodzi dopóki nie zainstaluje sterowników do karty dźwiękowej. Po niej komputer zawiesza się przy oknie logowania i pomaga tylko wyłączenie karty dźwiękowej w trybie awaryjnym.
Teraz takie pytanie do Ciebie Abback czy poradziłeś sobie z tym problemem?? Byłbym wdzięczny za jakieś wskazówki.
W tym problem, że na Win 2000 wszystko chodzi dopóki nie zainstaluje sterowników do karty dźwiękowej. Po niej komputer zawiesza się przy oknie logowania i pomaga tylko wyłączenie karty dźwiękowej w trybie awaryjnym.
Teraz takie pytanie do Ciebie Abback czy poradziłeś sobie z tym problemem?? Byłbym wdzięczny za jakieś wskazówki.
13 09 2011 - 14:44
Sorry, że post pod postem ale nie da edytować już.
Brutus nie pomógł twój sposób jest nawet trochę gorzej ponieważ laptop zatrzymuje się jeszcze wcześniej. Po skopiowaniu plików instalacyjnych i uruchomieniu komputera na nowo, przestaje działać w momencie napisu "dowolny klawisz spowoduje rozruch z płyty" a przy formatowaniu z płyty windowsa ten proces przechodził normalnie.
Brutus nie pomógł twój sposób jest nawet trochę gorzej ponieważ laptop zatrzymuje się jeszcze wcześniej. Po skopiowaniu plików instalacyjnych i uruchomieniu komputera na nowo, przestaje działać w momencie napisu "dowolny klawisz spowoduje rozruch z płyty" a przy formatowaniu z płyty windowsa ten proces przechodził normalnie.
12 09 2011 - 15:56
Server czytaj ze zrozumieniem, ten laptop nie ma złącza SATA ![;]](/public/style_emoticons/default/happy.png)
brutus spróbuję tak zrobić. Później napiszę czy się udało.
brutus spróbuję tak zrobić. Później napiszę czy się udało.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: ~eR
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość