No ... tak. Tylko to ten klucz ze zmieniona nazwą a pytałem czy klucz o właściwej nazwie sie nie odtworzył ...
Jest coś takiego. Rzeczywiście jest jakiś dodatkowy wpis o takiej samej nazwie jak ta co to ją zmieniłem
Nie podano
02 12 2007 - 21:05
No ... tak. Tylko to ten klucz ze zmieniona nazwą a pytałem czy klucz o właściwej nazwie sie nie odtworzył ...
02 12 2007 - 20:44
02 12 2007 - 20:19
02 12 2007 - 18:29
Zmiana klucza pomogła i wszystko działa teraz jak powinno. Mam nadzieję,że zmiana klucza nie wpłynie na wcześnie zainstalowane programy.Pozdrawiam i dzięki za pomocdrkidler - duzo masz elementów Moim komputerze ? Ale takich niestandardowych ... Może uruchom edyto rejestru i zmień tymcasowo nazwę klucza HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpace na np HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpace_I wówczas spróbuj otworzyć Mój komputer - jak będzie szybko to trzeba szukać problemu wśród niestandardowych elementów okna Mój komputer (typu Nokia Phone Browser). Jak się nie poprawi to wróć z nazwa klucza. Spradziłbym wówczas czy czasem płyta wtyknięta do napędu optycznego nie wprowadza jakichs strasznych opóźnień.
02 12 2007 - 17:18
Pokaz loga HijackThis

Moja zawartość