Skocz do zawartości

djtaso

OFFLINE Ostatnio: 22 11 2008 16:36
-----

Moje tematy

Dyski otwieraja sie w osobnych oknach

21 11 2008 - 22:28

Witam wszystkich. Od razu przepraszam jestem tu nowy i nie znalazlem zadnego odpowiednika mojego problemu. Juz wyjasniam.
Od jakiegos czasu gdy kolega przyszedl do mnie z dyskiem stala sie rzecz nastepujaca mianowicie jak wejde na moj komputer i na jakis dysk to ten dysk otworzy mi sie w nowym oknie. No wiec postanowilem zrobic formata i to calego dysku. Zgralem wszystko potrzebne na plytki i usunolem wszystkie partycje zrobilem nowe i zaczolem instalacje. zainstalowalo sie wszystko bylo ok. Sformatowalem (kompletnie nie szybko) reszte dyskow. i bylo okej. No i pewnego razu chcialem sobie wgrac mp3 na odtwrzacz podpiolem go do kompa tam sie zainstalowaly sterowniki i od nowa sie zaczyna bajka z otwieraniem dyskow w nowych oknach;/ sformatowalem od nowa dysk teraz sam "c" ale to nic nie dalo i dalej sie otwieraja w nowych oknach. Instalowalem na kompie 3 wersje windowsa i zawsze to samo jak tylko podepne inny dysk lub mp4 to sie zaczynaja dyski otwierac w nowych oknach. Ma ktos jakis pomysl co to moze byc???? przecierz cudow nie ma samop od siebie sie tak robic nie moze chyba. Od razu mowie szukalem na googlach i robilem tak jak mi mowili cos tam w rejestrze usunac cos tam wpisac i nic w opcjach folderow mam wszystko ustawione ok (poruwnywalem z kolegi kompem i mamy wszystko identycznie. Prosze o jakas pomoc moze podam moj gg to bedzie lepiej sie z kims dogadac. Pozdrawiam