Skocz do zawartości

dewot1

OFFLINE Ostatnio: 19 04 2010 14:58
-----

Moje posty

W temacie: Narty Czy Snowboarding?

19 04 2010 - 14:31

ja rok temu szukałem filmów Freerideowych, to mało tego było. Pamiętam That's It THat's All, Człowiek, który zjechał z Everestu, Zjazd. i chyba tyle. może poprostu źle szukałem ;p no ale w takim razie mam co nadrabiać ;) Obejrzę sobie dzisiaj Into The White bo tylko jego znalazłem w necie. reszte trzeba będzie jakoś załatwić ;p

W temacie: [antywirus]Który płatny AV jest najlepszy?

06 04 2010 - 21:45

ciezko powiedziec jak jest najlepszy. najwieksza wykrywalnosc ma GData, ale jest droga i bardzo muli kompa. cos za cos. dla mnei optymalny jest F-Secure 2010. sam z niego korzystam. ma dobre opinie, szybki tani wysoka wykrywalnosc. jest w zestawie IS czyli razem z firewallem i programem do ochrony rodzicielskiej. widzialem tez go w testach np w KS byl na 1 miejscu wiec dorze jest :whistling:

no dla mnie też jest optymalny. nie mam dobrego sprzętu. raczej stary grat sprzed 4 lat ;p no i miałem problem z tymi AV bo kupiłem sobie na pocz. McAfee, bo miałdobre wyniki. ale nie poczytałęm o wymaganiach. no i były na granicy więc muliło mocno. ale dobry był. wysoka wykrywalność. coś za coś. potem poczytałem na necie opinie i wyszło, że nowy FS jest najszybszy i faktycznie. nic nie muli. komp szybko działa a do tego wykrywalość też wysoka. no i nie muszę instalować dod. firewalli anty spamów itd.