- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: desan
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 399
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
2037888
-
Tlen
efwefw
0
Neutralna
Moje tematy
Problem z płytą głowna Asus P5SD1
28 01 2008 - 18:45
Słuchajcie mam taki problem z tą płytą. Kupiłem ja dla siebie na alegro oczywiscie s procesorem intel Pentium D 2,6G wszystko do mnie dotarło juz złożone, mój problem jest taki ze płyta nie widzi karty graficznej dysku wogule całej tej reszty. Myslałem ze jest to np. wina zasilacza ale mam nowy I-Box 350W i to raczej nie to bo gdy podłacze wszystko do zasilania np. dys, stacje dysieek, c-rom, Nagrywarke i nacisne Power to wszystko sie włacza i słychac jak dysk startuje i cała reszta no ale karta graficzna niestety nie, Ale gdy podebne wszystkie tasmy np. od dysku do płyty głownej i od cd do płyty i nacisne Power to włacza sie zasilanie komputera ale dysk i cd juz nie a odepne to sie właczy. Dziwne nie ? Ja zawsze mam pecha to takich dziwnych rzeczy. Myslałem ze moze bios jest zły no to go zresetowałem i to samo myslałem ze tasmy jakies walniete wymieniłem i nic to samo. Wszystkowygląda tak ze płyta blokuje zasilanie poszczegulnych podzespołów oczywiscie wiatrak na procku włacza sie cały czas bez problemu ale wszystko do okoła nie. Co wy o tym wszystkim sądzicie ? Macie jakieś sugestie co nalezy zrobic.
Problem z płytą główną poocy !
22 01 2008 - 13:49
Panowie mam problem poniewaz zakupiłem sobie nowa płyte główną Asusa powymieniałem wiele rzeczy takich jak karta graficzna nowe ramy itp. ale mam ogromny problem poniewaz zgubiłem instrukcje obsługi do płyty głowne i nie moge uruchomic komputera problem wyglada tak ze gdy właczam komputer to płyta nie widzi rzednych kart cd poprostu nic nie działa a komputer pracuje. Wiem ze chodzi o tez"zworki" któreśtrzeba wyciągnąc tylko nie wiem które moze ktos mi cos doradzi ? prosze o pomoc ! 
Znalazłem instrukcje zworki poprzestawiałem ale dalej lipa nic nie działa jest tak komputer włoczony diody swieca a nie ma zasilania w cdromach no i karta graficzna tez nie działą co mam zrobic płyta głowna do asus P5SD1 Pomóżcie
Znalazłem instrukcje zworki poprzestawiałem ale dalej lipa nic nie działa jest tak komputer włoczony diody swieca a nie ma zasilania w cdromach no i karta graficzna tez nie działą co mam zrobic płyta głowna do asus P5SD1 Pomóżcie
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: desan
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość