Witam, mam problem z kierownicą logitech force ex. Gdy gram w test drive późno reaguje na skręt przez co źle sie jexdzi. natomiast w NFS carbon i pro street nie odbija. Działa za to bardzo dobrze w wyścigach F1. Czy wie ktoś może czego to wina?
Z góry dziekuje.
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: danio_xl
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 10
- Odwiedzin: 1 443
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
windows xp
0
Neutralna
Znajomi
danio_xl nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje tematy
Kierownica podczas gry
20 08 2008 - 22:06
Kierownica
11 08 2008 - 17:33
Witam, poszukuje kierownicy do 160zł lecz nie wiem co wybrać. Słyszałem, że kierownice są bardzo awaryjnie i dlatego też zwracam się do was. Mam nadzieje żę cos mi doradzicie w takim przedziale cenowym. Z góry dziekuje
[antywirus]NOD32 i kaspersky 08
31 07 2008 - 11:43
Witam, mam problem z antywirusem. Mam zainstalowany NOD32 podobno lepszy od kaspersky jednak nie wykrywa on trojanów tak jak zrobił to kaspersky w skanowaniu online. Chciałem też dlatego zainstalować kaspersky ale podczas instalacji, a raczej przygotowań do niej wyskakuje błąd, w którym jest napisane zę trzeba uruchomić ponownie komputer. Zrobiłem tak jak bylo napisane, spróbowałem pononie zainstalować i wyskakuje to samo. Wie ktoś może o co chodzi?
Z góry wielkie dzieki
Z góry wielkie dzieki
podłączenie dysku
30 07 2008 - 12:56
Witam, mam problem z dyskiem. Podłączone mam dwa 250GB i 40GB na tym większym jest windows. Spróbowałem podłączyć trzeci dysk 80GB i tu właśnie jest problem. Jest to dysk z drugiego komputera i jest na nim windows, gdy go podłączyłem komputer sie zresetował i robi sie tak przy każdej próbie. Wcześniej gdy miałem tylko 40GB dysk, na którym był windows i podłączałem 80GB nic sie nie działo. Następnym problemem jest to, że teraz mam podłączone tak jak wcześniej dwa dyski 40 i 250 Gb i komputer resetuje sie gdy chce np. włączy jakąś grę lub coś obejrzeć.
Z góry dziękuje za pomoc
Z góry dziękuje za pomoc
[wirus]restart
25 07 2008 - 10:53
witam, tak jak w temacie napisałem chodzi o samoistne restartowanie się komputera. Czytałem o tym na forum, ale mój problem z restartowaniem sie komputera jest inny. Następuje on gdy, np. włączę grę i lub skanuje komputer antywirusem takim jak sybot search and destroy, lub eset smart. Wcześniej przeskanowałem komputer antywirusem o nazwie spy-ware i znalazł 16 zagrożeń jednak nie była to wersje nie pełna i nie mogłem ich usunąć. Problem ten pojawił się jakieś trzy dni temu. Sądzę więc że jest to wirus, ale nie wiem jak go usunąć.(Nie pojawia sie blue screen ale za to przy właczaniu jest napisane "Nieprawidłowy plik BOOT.ini rozruch z C Windows")
Z góry dziękuje za pomoc.
Z góry dziękuje za pomoc.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: danio_xl
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość