- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: dagerstar
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 21
- Odwiedzin: 611
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Styczeń 29, 1990
-
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
XP SP3
Kontakt
-
Mój adres w Internecie
http://
0
Neutralna
Znajomi
dagerstar nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje tematy
PC-co sądzicie?
22 12 2008 - 00:17
Witam mam do was pytanie a mianowicie co myslicie o moim zestawiku ?? co by mozna bylo zmienic i na co najlepieje linki i cena tez zeby byla dosc rozsadna.Czy moja plyta glowna jest dobra do oc ?? jakie chlodzenie polecacie do mojego procka ?? myslalem nad mugemen ale niewiem czy to dobry pomysł?? z gory dziek iza odpowiedz
Pozdrawiam
Zestawik ?
20 12 2008 - 01:24
Witam ma do was wielka prozbe aby ktos mi powiedzial co jest nie tak z moim komputerem,zaczene od napisania mojej konfiguracji a wiec tak: procek-E8400,plytka-Asus P5N-E sli,zasiłka 500w Feel 3 illumination,karciocha-Asus 9600GT 512mb ddr3,dyska segate barracuda 160gb,kosc-2gb kingston(800MHZ).Mam problemik a mianowice gdy wlaczam obojetnie jaka gre to strasznie mi przycina obojetnie czy dam grafe na max czy tez na min zawsze jest tak samo od czego to zalezy ??
dodam iz wczesniej mialem takiego kompa procek pentium 4 (2,66) 1 rdzen ,2gm ramu te co mam teraz dysk tak samo graf mailem 9600GSO palita (384mb ddr3) plyta Asus P5b-vm i np gta 4 leciutko sie zacinalo dalo sie pograc a teraz niby komputer lepszy a po wlaczeniu gry widac tylko pokaz slajdow prosze o pomoc
dodam iz wczesniej mialem takiego kompa procek pentium 4 (2,66) 1 rdzen ,2gm ramu te co mam teraz dysk tak samo graf mailem 9600GSO palita (384mb ddr3) plyta Asus P5b-vm i np gta 4 leciutko sie zacinalo dalo sie pograc a teraz niby komputer lepszy a po wlaczeniu gry widac tylko pokaz slajdow prosze o pomoc
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: dagerstar
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość