Skocz do zawartości

dL31n

OFFLINE Ostatnio: 14 07 2012 23:30
-----

Moje posty

W temacie: TrueCrypt - Problem na Windows 7 64

14 07 2012 - 14:46

UAC jest wyłączony. To jest już chyba z 10 instalka, którą ściągam. Aktualizacje raczej mam wszystkie, bo sam mi je robi na bieżoąco.

Dla pewności sprawdziałem raz jeszcze akutalizacje czy nie tam nie ma i nic nie było. Zrobiłem też "sfc /scannow" za radą z innego forum, ale scan zrobił się do 100% po czym okno się zamknęło samo i na tym koniec.

Dobra, rozwiązanie było bajecznie proste. Tryb zgodności domyślny był nastawiony na Windows XP SP3. Skoro sam tak ustawił myślałem, że tak ma być. Więc klikłem prawym na instalke - rozwiąż problemy ze zgodnością i sam mi zmienił na XP SP2. :D

Dzięki za chęci i pomoc. :)

14 07 2012 - 13:38

Tutaj mi pokazuje, że niby SP1 jest:

Dołączona grafika

Ale tam pod tym SP1 jest coś takiego "Skorzystaj z większej liczby..." i tam mogę niby zrobić jakieś ubdejty. To zrobić to?

14 07 2012 - 13:01

Zrobiłem punkt 1, ale nic się nie dzieje. Co do przywracania systemu to własnie nie bardzo, bo ja pierwszy raz próbowałem ten program zainstalować jakiś rok temu i to było jakiś miesiąc po tym jak kupiłem kompa. Dlatego właśnie nie wiem o co chodzi, bo system był nowy nie włączany wczesniej. Może warto dodać że rzecz się dzieje na laptopie, ale czy to coś zmienia?

Tutaj daje nowe zdjęcia na imagebam, bo wtedy nie włączyłem ochrony rodzicielskiej. Ja nie mogę edytować już tamtego posta dlatego można usunąć tamte, a daje je tutaj.