- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: czikita.17
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 4
- Odwiedzin: 1 329
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Grudzień 13, 1991
-
-
-
Zainteresowania
Komputery, Muzyka, Telefony...
O mnie
-
GG
12491784
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP
Kontakt
-
Mój adres w Internecie
http://www.cholewowa.grono.net
0
Neutralna
Znajomi
czikita.17 nie posiada znajomych
Moje tematy
[inne]Dyski sie nie otwierają
06 12 2009 - 21:51
Ze względu na to, że jestem na tym forum nowym użytkownikiem, i to mój pierwszy post, Witam, wszystkich.
Mam trzy problemy ze swoim win, pierwszy to taki, że nie mogę otwierać dysków,klikam dwa razy i uruchamia się okno "otwórz za pomocą..." Dysk otwiera się poprzez kliknięcie eksploruj. Czytałam inne tematy dotyczące tego, ale chciałby, aby ktoś mi pomógł od początku do końca, wytłumaczyć co i jak. Zrobiło się tak po odinstalowaniu AVG i zainstalowaniu Avira. Mam win XP. Przeskanowałam Avira cały system, znalazło jakieś wirusy, usunęłam je, ale dalej to samo. Co zrobić? Drugi problem jest taki, że nie mogę ustawić opcji ";pokaż ukryte pliki i foldery". Robię zastosuj i ok i nie działa. Trzeci problem: Przy uruchamianiu systemu uruchamiają się moje dokumenty, w procesach tego nie ma, ale jak wchodzę w uruchom->msconfig->uruchamianie to jest tam opcja herss i ctfmon. Herss po jakimś czasie mi się wyłączyło, ale ctfmon za każdym razem odznaczam a on i tak pojawia się tam znowu.Proszę o Pomoc....!! A.. i proszę o nie pisanie, że taki wątek już był, i proszę nie przenosić go nigdzie... Z góry dziękuję!
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: czikita.17
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość