Skocz do zawartości

czekson

OFFLINE Ostatnio: 03 05 2013 11:39
-----

Moje posty

W temacie: Zmiana kolory zdjęcia na slajdzie - PowerPoint

07 01 2012 - 01:20

Jak zrobić zdjęcie które będzie zmieniało swój kolor w pokazie slajdów ? W PowerPoint ?

Jeśli chodzi o płynne to zostaje GIF, jeśli chcesz aby wraz ze zmianą slajdu się zmieniał kolor użyj jakiegoś GIMPa albo Photoshopa, pobaw się balansem kolorów.

W temacie: konfiguracja D linka pod wifi Sony Ericsson W995

07 01 2012 - 01:17

Ustaw ręcznie serwery DNSy na telefonie takie jak Ci router pobrał od ISP.

W temacie: Problem ze sterownikami z Win XP Asus X53S

04 01 2012 - 15:54

Stawianie dwóch systemów na jednym komputerze jest bez sensu, tym bardziej partycjonowanie dysku pod dwa systemy.
Jeśli chcesz korzystać XP tylko wyłącznie żeby móc się zalogować do serwera użyj Microsoft Virtual PC, zainstalujesz tam XP (instalujesz oczywiście pod Windows 7) i podłączysz się z serwerem, nie wymaga to partycjonowania dysku gdyż tworzy on dla siebie wirtualną przestrzeń.

Pozdrawiam.

W temacie: D-link dir 501 - brak internetu

01 01 2012 - 18:51

Podłączyłam go kablem sieciowym do stacji dysków

Coś mi tutaj nie gra, jak można router podłączyć do dysku?
--
Możliwe że masz na laptopie wpisany adres IP, który router nie akceptuje, bądź błędne adresy DNS.
Wejdź w panel, połączenia sieciowe (widok klasyczny), kliknij prawym na karcie bezprzewodowej, wejdź we właściwości.
Na liście znajdź "Protokół internetowy TCP/IP" bądź IPv4, i zaznacz Uzyskaj adres IP automatycznie, i tak samo niżej dla DNSów.

W temacie: Problem z komunikatem " the specified video mode is not supported. the g...

30 12 2011 - 18:06

W dolnym rogu mojego postu jest zielony plus, wygląda tak:

Dołączona grafika

kliknij, tak mi się odwdzięczysz.