Skocz do zawartości

czego szukacie??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

Napisano 08 04 2006 - 14:51

pisze to tutaj bo kurde wyglada na to ze nasze forum idzie na dno. trzeba by znalezc jakis temat przewodni. weic piszcie
-czego najczesciej szukaci w necie np.programow,gier,wiadomosci itp (pomijajac warezy czy inne sieci p2p, p2m itp)
-co najbardziej lubicie (chodzi o siec czy komputery)np. grac, sluchac muzy,motoryzacja itp.
-i ostatnie czego najczescie szukaja wasi znajomi (pomijajac znajomych z naszego forum tu niech wszyscy pisza za siebie) np. info o kompach, czy tam niewiem opisow gier itp

niewiem moze jak podliczymy wszystkie glosy i wybierzemy te najczestrze bedzie nam latwiej zrobic razem cos fajnego,ja zaczne
-programy(oczywiscie darmowki ;>xDxD:D),info o motoryzacji,opisow gier
-grac ,uczyc sie obslugio nowych programikow(niezawsze konczy sie to powodzeniem xD:D:D)
-stron z flashami instalek programow urzytkowych,tapet

• 0

#2 jbal

jbal

Początkujący

• 64 postów

Napisano 08 04 2006 - 15:00

Heh ja sie zajołem robieniem strony więc teraz szukam poradników, ebooków, o PHP i (x)html, css, poza tym szukam fajnych klipów reklamowych, no i w sumie tyle.
A ostatnio próbuje (bezsqtecznie) zainstalować linucha, i szukam informacji jak to zrobić, jaką dystrybucje itd. Poza tym wszystkim to oczywiście jakichś "pomocy naukowych", które ułatwiłyby mi zaliczanie kolejnych kół, sprawdzianów, projektów i sesji ;>

• 0

#3 Slash

Slash

Początkujący

• 30 postów

Napisano 08 04 2006 - 15:05

ja szukam informacji na temat: rzeczy paranormalnych, ufo, przepowiedzni, i spiskach swiatowych, i wogole o wszystkich "dziwnych" wydarzeniach ;>,
  • 0

#4 ikslawok

ikslawok

Początkujący

• 27 postów

Napisano 08 04 2006 - 15:05

duzo inf na temat Morrowind 4 :Oblivion (tak juz mozna zassac z torrenta !!) szukam i podziwiam kobiece ciala 8)
  • 0

#5 Czasami jestem

Czasami jestem

Obserwator

• 6 postów

Napisano 08 04 2006 - 15:46

ja w necie to zazwyczaj czytam jakies zboczone opowiadania i szukam jakis fajnych fotek, oczywiscie kobiet, a pozatym sciagam jakies [beeep]y do szkoly i bloga jak mi sie zachce to pisze ;>
  • 0

#6 socha

socha

Obserwator

• 8 postów

Napisano 08 04 2006 - 16:26

analizując tematy typu "jak trafiłes na forum (fnt)" większość odpowiedzi związana była z komputerem i p2p, a że ludzie tu zgromadzeni to, wybaczcie że się tak wyrazę, resztki userów więc trudno będzie znaleźć tematykę odpowiadającą większości, ale zawsze warto spróbować. ja jestem elastyczna co do zainteresowań więc ze mną problemu nie będzie :mrgreen: a czego szukam w necie? dosłownie WSZYSTKIEGO co na daną chwilę jest mi potrzebne, najczęściej to informacje, artykuły itp na uczelnie, w dalszej kolejności programy, wiadomości etc.
  • 0

#7 jbal

jbal

Początkujący

• 64 postów

Napisano 08 04 2006 - 16:30

WSZYSTKIEGO co na daną chwilę jest mi potrzebne

o takiego smerfa mi chodziło <lol>
http://www.allegro.pl/item96319379_juz_jest_wibrator_tarson_w_100_najlepszy_.html ://http://www.allegro.pl/item96319379_...ajlepszy_.html ://http://www.allegro.pl/item96319379_...ajlepszy_.html

:wink:
  • 0

#8 socha

socha

Obserwator

• 8 postów

Napisano 08 04 2006 - 16:33

:oops: Abdul ludzka rzecz przecież
  • 0

#9 jbal

jbal

Początkujący