Wina zasilacza to raczej nie jest bo w domu mam dwa i na obu jest ten sam problem. Tylko mi się dzieje tak z tą grą. z Innymi jest dobrze tak jak np. Fifa 08, GTA San Adndreas. Nie jest to na pewno wina płyty, ponieważ instalowałem ją na kompie mojej babci i jej się komp nie resetuje.
@Kai
Nie pokazał się żaden błąd.
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: cichy228
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 15
- Odwiedzin: 1 060
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Marzec 13, 1994
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP
Moje posty
W temacie: Komputer się nie uruchamia/zawiesza
27 05 2008 - 06:45
W temacie: Komputer się nie uruchamia/zawiesza
26 05 2008 - 20:23
Witam. Napisałem taki temat na innym forum komputerowym ale nikt mi nie pomógł. Mam nadzieję że tutaj rozwiążecie mój problem. Pożyczyłem od wuja grę "Prince Of Persia Warrior Within." Zainstalowałem ją i włączyłem. Postanowiłem sobie przejść 1 misję, ale komputer się w pewnym momencie zresetował. W tym momencie gdzie było intro, czyli ja nie kierowałem postacią. Włączyłem grę ponownie i komputer zresetował się dokładnie w tym samym momencie. Sprawdziłem temperatury, wszystko w normie. Po jakimś czasie przyszedł czas na format i postanowiłem jeszcze raz pożyczyć grę od wuja, bo pomyślałem że może to był jakiś błąd w systemie a nie wina sprzętu. Niestety problem powtórzył się, komputer zresetował się w tym samym momencie. Od razu mówię że nie pokazał się żaden błąd, po prostu wygląda to tak jak bym wcisnął przycisk "reset." Sterowniki do karty graficznej zainstalowane. Podaję sprzęt:
AMD Athlon XP 2400+
512 RAM
ATI Radeon 9550 (128 MB)
Windows XP Professional (Service Pack 3)
Directx 9.0c
Płyta główna ASUS A7V600
Myślę że o niczym nie zapomniałem. Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc.
AMD Athlon XP 2400+
512 RAM
ATI Radeon 9550 (128 MB)
Windows XP Professional (Service Pack 3)
Directx 9.0c
Płyta główna ASUS A7V600
Myślę że o niczym nie zapomniałem. Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: cichy228
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość