- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: chwdp
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 545
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
357431
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
windows xp sp3
0
Neutralna
Moje tematy
Probelm z twardym dyskiem wd2500js
13 08 2008 - 22:26
witam otoz mam pewien problem z moim twardym dyskiem wd2500js na sata II poniewaz nie moge go sformatowac. Przed tem dzialal bez zarzutu po Windows Vista Ultimate 64bit lecz po jakims czasie zaczol bardzo znaczaco mulic i skopiowanie pliku powyzej 100 mb zajmowalo okolo pol godziny o rozpakowywaniu juz lepiej nie wspominac wiec postanowilem sformatowac wszystko majac nadzieje ze to cos pomoze wiec jako milosnik xp wsadzilem plytke instalacyjna xp pro (tak jak zawsze robilem robiac formata u kolegow rowniez wczesniej u siebie mi sie zdazylo zrobic kilka razy formata na tym samym dysku) i mi sie laduja wszystkie pliki i wszystko jest ok wybieram opcje nacisnij enter aby zainstalowac win xp usuwam stare partycje robie nowe i pisze ze sa to partycje surowe podczas proby formatowania ktorejs z partycji formatowanie dochodzi do konca 100% i wyskakuje blad ze twardy dys moze byc uszkodzony wiec probuje drugiego sposobu po utworzeniu 3 partycji c:40gb na system i d:100gb oraz e:100gb wciskam zakoncz w instalatorze xp i wsadzam plytke z vista i tam mi sie nawet instaluje na partycji c chociaz bardzo powoli ale sie instaluje po instalacji probuje sformatowac 2 pozostale dyski d i e z pod windowsa i za kazdym razem format nawet nie rusza w opcji formatowania wybralem domyslny rozmiar alokacji probowalem tez szybkiego formatowanie i to samo juz nie wiem co mam robic prosze o pilna pomoc z gory dziekuje
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: chwdp
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość