Skocz do zawartości

Zdjęcie

chcę kupić drukarkę ok700zł

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 wąhol

wąhol

Początkujący

• 80 postów

Napisano 21 03 2008 - 11:34

przedewszystkim dobrą i tanio drukująco zdjęcia z aparatów i ogólnego użytku..tylko drukarka nie zadne urządzenie wielofunkcyjne...poleci mi ktoś dobrą??cona okolo700zl

• 0

#2 BB1910

BB1910

Początkujący

• 62 postów

Napisano 21 03 2008 - 12:36

Polecam drukarkę wielofunkcyjną HP Deskjet F380. Tanio, dobra, sprawna.

• 0

#3 Jotgie

Jotgie

Zorientowany

• 905 postów

Napisano 21 03 2008 - 13:37

BB1910, pisze wyraźnie:

(...) tylko drukarka nie zadne urządzenie wielofunkcyjne...poleci mi ktoś dobrą??cona okolo700zl

Polecam któryś z modeli Canona lub Epsona. Za tę kasę to od biedy szarpniesz kolorowy laser, ale na razie polecam jednak dobrą atramentówkę, bo kasy powinno starczyć.
Trudno polecić konkretny model.
Jedno pochwalam - też jestem przeciwnikiem urządzeń wielofunkcyjnych! Za te same pieniądze idzie kupić znacznie lepszy skaner i drukarkę osobno niż taki "misz-masz". No cóż, ale nie każdy ma osobny pokój tylko dla komputera...
  • 0

#4 wąhol

wąhol

Początkujący

• 80 postów

Napisano 21 03 2008 - 14:50

mam skaner dobry epsona więc mi drugi nie jest potrzebny.. Tylko sama drukarka

czy coś takiego polecicie
http://www.allegro.pl/item331016161_canon_...uszy_nowa_.html
  • 0

#5 Gram

Gram

Początkujący

• 21 postów

Napisano 25 03 2008 - 14:47

czy coś takiego polecicie
http://www.allegro.pl/item331016161_canon_...uszy_nowa_.html

Ip 90 to fajna mobilna drukareczka ale piszesz że potrzebujesz czegoś do zdjęć a ta nijak się do tego nadaje. Do tego koszty eksploatacji spore (1 pojemnik na 3 kolory + czarny i to jeszcze małe wydajności)
Jak szukasz rzeczywiście czegoś do zabawy z fotografią to polecam Epson R285 lub R360. Obie drukują z 6-ciu osobnych tuszy o dużej trwałości na papierze foto. Zdjęcia jakościowo porównywalne a nawet lepsze niż w labie (no i masz kontrole nad ustawieniami). Masz też dodatkowo możliwość nadruku na płytach.
To obecnie jedne z najlepszych modeli do zabawy z fotografią w domu. No i nie są drogie zarówno w zakupie jak i późniejszym użytkowaniu.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych