- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: cazinos
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 5
- Odwiedzin: 1 165
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows Vista
0
Neutralna
Znajomi
cazinos nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: Problem z instalacja Adobe Flash Playera na mozilli
23 11 2011 - 16:44
Problem zneutralizowany. Utworzyłem nowe konto w systemie i zrobiłem je tymczasowo kontem administratora, zalogowałem się na nie i bez problemu udało się w końcu zainstalować flasha po czym konto usunąłem. Dzięki za pomoc.
W temacie: Restarty połączenia internetowego - Netia
23 11 2011 - 15:37
Rozumiem,że łączysz się przez wifi nie przez kabel? Jaki masz system operacyjny ? Jeżeli viste to polecam przede wszystkim program Vista anti-lag, vista automatycznie co jakis czas szuka alternatywnego,lepszego polaczenia przez wifi i moze miec to wplyw na zrywanie. poza tym sprawdz ile masz dBm, czyli odejscie sygnalu od szumu, ja kiedys mialem taki problem gdy z 2mb przenioslem sie na 6mb ,wartosc byla niecale 9,a powinno byc powyzej 10,po prostu linia byla za slaba. Co do routerow TP-Linka ,sam korzystam z takiego routeru mieszczacego sie 2pokoje dalej,lacze sie przez wifi i od czasu montazu tj rok nigdy mi sie nic nie stalo,nie zerwalo polaczenia.Na poczatek jak pisali koledzy sprobuj uaktualnic sterowniki
W temacie: Problem z instalacja Adobe Flash Playera na mozilli
23 11 2011 - 15:24
CCleaner-a juz uzywalem wczesniej,zrobilem jeszcze raz tak ,jak napisales i problem jest nadal ten sam.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: cazinos
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość