- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: butcher2712
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 4
- Odwiedzin: 501
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
5897222
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP
0
Neutralna
Moje tematy
problem, ekran migocze!
31 05 2008 - 10:11
2 dni temu miałem problem z komputerem - nie chodził, zawieszał się. Poradziliscie mi zebym go przeczyscil od kurzu i udało się! Ale pojawił się nowy problem. Gdy użytkuje komputer czesto nagle obraz ciemnieje ---> robi sie całkowicie czarny i spowrotem pokazuje to co robilem na komp przed sekundą. Raz to jest tak czesto ze nic nie moge pracowac, a czasem moze wytrzymywac dlugie minuty. Po prostu ciemnieje i znika, ciemnieje i znika. POdczas tego normalnie moge ruszac myszka a akcja rozpoczeta (np muzyka dalej idzie). POMOCY!
komputer szwankuje
28 05 2008 - 12:53
Na początku chce zaznaczyc, że zanim udało mi sie tego posta napisac to z 4 razy zawiesił mi się komputer. Dlatego to jest rzecz bardzo ważna i chcę zebyscie mojego postu nie zignorowali i odpowiedzieli rzetelnie. PROSZĘ. OTóż, mam pewne zadanie do zrobienia i potzebuje do tego kumputera. Mam go długi czas od wakacji zeszłych i tylko raz musiałem go reinstalowac. ŻADNYCH PROBLEMÓW nie było. Dziś gdy włączyłem go rano się zawiesił, po raz drugi to samo. Później troszke popracowałem i były takie akcje jak nieodtwarzanie filmów, nieustanne błędy w programach i takie tam Tak jakby komputer ledwo pracował. Zdjąłem obudowe od kompa, troszke pomogło ale niewiele. Po prostu albo sie zawiesz ai musze restartowac, albo sa bledy w programach, lub czasem myszka padnie. Próbowałem tak godzine i nic nie daje. Zaznaczam, że wczoraj normalnie wszystko śmigało, a dzis wstaje i włączam i [beeep]. POMOCY!
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: butcher2712
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość