Zainstalowałem Windowsa 2000 Professional i chcę uzyskać połączenie z internetem. Jednak klikając kolejno w -> Panel sterowania -> Połączenia sieciowe i telefoniczne -> Utwórz nowe połączenie, nie mogę dokończyć doprowadzić do końca kreatora połączeń internetowych ponieważ wyskakuje mi okienko z napisem "Nie masz wystarczających uprawnień do ukończenia kreatora połączeń internetowych." W jaki sposób mógłbym zmienić ustawienia systemu, czy też uprawnień Administratora, aby dokończyć konfigurację połączenia internetowego? Próbowałem dać Administratorowi maksymalne uprawnienia lecz niczego to nie zmieniło. Z internetem łączę się przez router. Mam też w domu sieć lokalną. Sterowniki do karty sieciowej są poprawnie zainstalowane i sama karta jest sprawdzona na innym komputerze pod innym systemem.
Z góry dziękuję za pomoc
brak wystarczających uprawnień do ukończenia kreatora połączeń internetowych
Rozpoczęty przez
brahol9
, 07 10 2007 21:36
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 10 2007 - 21:36
Napisano 07 10 2007 - 23:02
A jesteś zalogowany jako admin z pełnymi uprawnieniami?
Napisano 08 10 2007 - 13:07
Tak, jestem zalogowany jako Administrator i mimo tego w dalszym ciągu wyskakuje mi okienko z informacją, że nie mam odpowiednich uprawnień. Więcej opcji Administratorowi przydzielić nie mogę, chyba, że po prostu nic więcej nie znalazłem albo w Windowsie 2000 jest jakaś opcja/funkcja o której istnieniu nie wiem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych