Skocz do zawartości

borsuk1

OFFLINE Ostatnio: 13 02 2008 15:48
-----

Moje posty

W temacie: Brak obrazu i zwis po zmianie rozdzielczości

12 02 2008 - 13:51

Z tego wynika że to sprawka sterowników. Pokombinuj moze z różnymi wersjami

No i się zgadzam w 100% z Nurek. Spróbuj np.: na najnowszych albo na tych z przed roku (bo nie wiesz z jakiego roku masz tą Viste - Ja kupiłem kompa pół roku temu i miałem XP'ka z przed dwuch lat :) ) Więc pokombinuj stary :verymad:

W temacie: Nvidia GeForce + Samsung 22"

12 02 2008 - 13:48

Jak chcesz najszybszego kompa i masz ful kasy to bierz 2x8800GTX (nawet ultra jak cię stać)

GTX powiadasz i w dodatku ultra? :sciana: Czytałem o nich i rzeczywiście są świetne.

Tak słyszeliśmy, 9600GT ma wydajnośc radeona 3870 więc mniejszą lub porównywalną do tego co masz teraz.

Czyli jednym słowem chwilowo się nie opłaca? :verymad:
W sklepie Nvidii polecali i, że to jest najlepsza karta na rynku :) LoL

Dzięki Nurek :) Pomogłeś i będę się chyba przymierzał do GTX Ultra :)

PS.: Jeszcze jedno pytanie: Czy jest Karta Graf. Nvidia GeForce 8800 GTX Ultra 1GB ???

W temacie: Co lepiej wybrac Core 2 duo czy Athlona ? Pomocy?

12 02 2008 - 02:41

Core 2 Duo 2x 2.00Ghz

Nie wydaje mi się, że jest jakiś procesor Intel'a co ma 2,00Ghz ale co tam. Polecam ten bo miałem go od samego początku wydania go na rynek i się świetnie sprawował.

Athlon 2x 2.20Ghz

A te dla mnie są średnie. Kolega ma i narzeka, ale że nie ma kasy nie może sobie zmienić :verymad:
Nie polecam

PS.: Teraz przeszedłem z Core 2 Duo 2x 2,4Ghz na Core 2 Quad 4x 2,4Ghz = 9,6Ghz (to wystarczy mniej więcej na dwa lata :) No może trzy).

Pozdro :sciana:

W temacie: Brak obrazu i zwis po zmianie rozdzielczości

12 02 2008 - 02:28

Proponuje pobrać oryginalne najnowsze sterowniki do Visty, Nvidii i ew. czasami zdarzają się i do monitora. Jak to nie pomorze to przepraszam nie jestem w stanie pomóc. Gdy przeczytałem:

Jak usuwam sterowniki i komp pracuje na sterownikach windowsowskich to nie ma tego problemu

to się zdziwiłem czemu piszesz temat. A tu bach, wyskakuje, że grać nie możesz :). No logiczne. To tak jak byś połowy karty graf. nie miał :sciana:.
Jeszcze raz przepraszam ale nie jestem w stanie pomóc niż inaczej jak pierwsze zdania tego postu :verymad:

Pozdro i powodzenia życzę Dołączona grafika

W temacie: Komputer się nie uruchamia/zawiesza

12 02 2008 - 02:18

Pierwszy podstawowy krok to musisz PORZĄDNIE przeskanować nawet z 5 razy kompa. Tak mi powiedział kumpel, który jednak miał w 99% to samo co ty (pisze co on powiedział :)). Polecam Avast AntyVirus <<---- moim zdaniem najlepszy anty do takich spraw. Jak wykryje jakieś tam wirusy (Trojana, czy inne super robale) a będziesz używał tego anty to wsadzisz je do kwarantanny na jakieś 24h (włączony komp) i Ci usunie 99,5% wszystkich. To powinno pomóc. A jaki masz system, bo to też może pomóc. Kolega miał Viste i się gryzł z Pentiumem IV więc zmienił na WinXP pro., przeskanował tak jak mówiłem kilka zdań wcześniej i ciachu, rachu i po strachu :verymad: Komp jak nowy. Jeszcze oczyścić z kurzu by się przydało bo nie wiadomo co mas w środku.

Pozdro.