Skocz do zawartości

bombachmk

OFFLINE Ostatnio: 29 12 2011 20:20
-----

Moje posty

W temacie: Fujitsu Amilo Li 3710 - brak dźwięku

27 12 2011 - 19:41

Odinstaluuj wszystkie sterowniki od karty dźwiękowej i postępuj zgodnie z poradnikiem: instalacja Windows XP na laptopie. Są tam linki do poprawek etc. jako sterowniki karty muzycznej zainstaluj te z mojego linka.

dzięki baaardzo makensis, dało wreszcie skutek. Leci Plus! xD Temat do zamknięcia :P

27 12 2011 - 13:51

Witam . A sterowniki do Chipsetu zainstalowałeś?

tak zainstalowałem jako pierwsze

zainstalowałem i dalej nic, a może wina nie leży po stronie sterownika? kiedyś instalowałem dźwiek na laptopie w którym był ten sam problem pokazywało ze jest dźwiek a nie było wiec wyczytałem gdzieś na forum żeby zainstalować poprawke KB888111 i wszystko zaczęło grać tu w moim zainstalowałem te poprawke i tez nic.... może jest jakaś poprawka do Amilo? może pod ten model ?

26 12 2011 - 11:09

niestety dalej nic sterowniki sie przyjęły a w prawym dolnym rogu nie widać głośniczka czy oprogramowania realtek jak i brak jest dźwieku . W załączniku zamieszczam obraz Menadżera Urzadzeń ,może w czymś to pomoże. Normalnie załamka bez dźwieku....

25 12 2011 - 18:08

co do biosu to nie mam tam mozliwosci wlaczania lub wylaczania czegokolwiek, jest bardzo okrojony