Skocz do zawartości

blake11

OFFLINE Ostatnio: 19 03 2010 19:49
-----

Moje tematy

Brak obrazu a komputer się uruchamia

19 03 2010 - 12:03

Witam, otóż mam dośc duży problem, jakieś 2 tygodnie temu zacząłem mieć aferakty na karcie GeForce 8800 Ultra. Odesłałem ją do serwisu, kartę odesłali naprawioną. Ale w między czasie kupiłem najtańszą kartę żeby korzystać z komputera (ASUS EN6200LE). Wszystko było ok, wiadomo grafika dużo gorsza ale aferaktów nie było i wszystko działało. Wczoraj odebrałem kartę po naprawie, włożyłem ją, odpalam kompa... Słychać ze się odpala windows, dysk pracuje jak zawsze przy uruchamianiu, nawet wiatrak na karcie działa. No to zdenerwowany że jednak nie do końca naprawili włożyłem znowu tego ASUSA i... jest to samo! Karta która 5 min wcześniej działała na pewno też nie ma obrazu. Sprawdzałem kabel i monitor podpinając go do laptopa i to wykluczam bo działają. Windows na komputerze odpala się na 100% bo widzę to po GG (tam odpala mi się przy starcie i odpala się na pewno bo mi na laptopie wtedy go wyrzuca). Czyli siec działa, komputer też, monitor sprawny a na 2 kartach nie ma obrazu. Czy ktoś wie co to może być? Płyta główna to: GIGABYTE GA-N650SLI-D54

Jestem w strasznej kropce bo ten komputer jest mi niezbędny do pracy.