Skocz do zawartości

Zdjęcie

błąd CRC piracka kopia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Xplode

Xplode

Początkujący

• 15 postów

Napisano 28 11 2009 - 12:13

Witam, wiem, ze ten temat był już poruszany nie raz, ale nie mogłem znaleść jednoznacznej odpowiedzi ktora by mi pomogła. ściągnąłem gre, ważyła 7.7giga, wiec musialem zamienić ją na 2 pliki, próbując skopiować/wypakować pliki do folderu na dysku wyskakuje ten błąd:( mam nadzieje ze mozna cos zrobic, zeby naprawic ten problem, prosze o pomoc, dodam jeszcze, że próbowałem naprawic archiwum winrarem i w pewnym momencie program sie zwiesza.

• 0

#2 Krzychu25

Krzychu25

Zaawansowany użytkownik

• 1 045 postów

Napisano 28 11 2009 - 12:59

Nie możemy Ci pomóc, jesteś piratem.

• 0

#3 Xplode

Xplode

Początkujący

• 15 postów

Napisano 28 11 2009 - 14:19

a nie pomyślałeś o tym, ze sciągam dla celów testowych? prawnie moge takiej kopii uzywać 2 tygodnie w formie testowej, jestem studentem, i nie wydam 150zł na "kota w worku" jesli gra mi sie spodoba, to oczywiste, ze kupie oryginał... poki co staram sie to uruchomic, wiec jesli ktos mi moze pomoc uporać sie z tym problemem to będę wdzięczny
  • 0

#4 makensis

makensis

Naczelny

• 5 036 postów

Napisano 28 11 2009 - 15:12

Sorry, ale pierwsze słyszę o możliwości używania gier przez dwa tygodnie za darmo, od tego są przecież wersje demonstracyjne. Wiele gier można przejść w ciągu tych kilkunastu dni..
Najpewniej ściągnąłeś plik ISO i otwarłeś go WinRarem, jednak pamiętaj że w tym formacie nie ma danych naprawczych. Pobierz od producenta wersję demo na pewno będzie działać!
  • 0

#5 Xplode

Xplode

Początkujący

• 15 postów

Napisano 28 11 2009 - 22:34

tak się składa, ze producent nie wypuścił na rynek wersji demonstracyjnej... czyli rozumiem ze nie ma nadzieji :/

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych