Witam, wiem, ze ten temat był już poruszany nie raz, ale nie mogłem znaleść jednoznacznej odpowiedzi ktora by mi pomogła. ściągnąłem gre, ważyła 7.7giga, wiec musialem zamienić ją na 2 pliki, próbując skopiować/wypakować pliki do folderu na dysku wyskakuje ten błąd:( mam nadzieje ze mozna cos zrobic, zeby naprawic ten problem, prosze o pomoc, dodam jeszcze, że próbowałem naprawic archiwum winrarem i w pewnym momencie program sie zwiesza.
błąd CRC piracka kopia
Rozpoczęty przez
Xplode
, 28 11 2009 12:13
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 11 2009 - 12:13
Napisano 28 11 2009 - 12:59
Nie możemy Ci pomóc, jesteś piratem.
Napisano 28 11 2009 - 14:19
a nie pomyślałeś o tym, ze sciągam dla celów testowych? prawnie moge takiej kopii uzywać 2 tygodnie w formie testowej, jestem studentem, i nie wydam 150zł na "kota w worku" jesli gra mi sie spodoba, to oczywiste, ze kupie oryginał... poki co staram sie to uruchomic, wiec jesli ktos mi moze pomoc uporać sie z tym problemem to będę wdzięczny
Napisano 28 11 2009 - 15:12
Sorry, ale pierwsze słyszę o możliwości używania gier przez dwa tygodnie za darmo, od tego są przecież wersje demonstracyjne. Wiele gier można przejść w ciągu tych kilkunastu dni..
Najpewniej ściągnąłeś plik ISO i otwarłeś go WinRarem, jednak pamiętaj że w tym formacie nie ma danych naprawczych. Pobierz od producenta wersję demo na pewno będzie działać!
Najpewniej ściągnąłeś plik ISO i otwarłeś go WinRarem, jednak pamiętaj że w tym formacie nie ma danych naprawczych. Pobierz od producenta wersję demo na pewno będzie działać!
Napisano 28 11 2009 - 22:34
tak się składa, ze producent nie wypuścił na rynek wersji demonstracyjnej... czyli rozumiem ze nie ma nadzieji :/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych