Skocz do zawartości

bartrolf

OFFLINE Ostatnio: 09 03 2013 02:34
-----

Moje posty

W temacie: Problem z instalacją SP1 Windows Vista

29 12 2012 - 01:18

mam nadzieje że wyniki ze GSMARTControl z linuxa przydadzą sie?

Wklejka #909011 – Wklej.org

jak nie to spróbuję zrobic boot cd , chociaz nigdy tego nie robiłem,

28 12 2012 - 00:56

Jak pisałem wcześniej internet mam dzieki płycie ratunkowej- w tej chwili korzystam z linuxa. gdy próbuje odpalic kompa bez tej płyty to pojawia komunikat :
Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: itd.... jak wyżej
wydaje mi sie że to problem z plikiem jak doczytałem gdzieś:
The file IntelIde.sys is a Windows driver. A driver is a small software program that allows your computer to communicate with hardware or connected devices. This means that a driver has direct access to the internals of the OS, hardware etc.

nie jestem wstanie sprawdzic dysku za [pmoca tych programów no chyba że mi napiszesz jak to zrobić w linuxie. ponad to gdyby to był dysk to bym nie mógł odpalic dysku za pomoca tej płyty- tak mi sie wydaje-może źle mi sie wydaje. no i mam dostęp do niektórych zasobów na dysku -dzieki tej płytce.

hmmmm....

27 12 2012 - 22:12

Dysk najprawdopodobniej uszkodzony, przeczytaj w drugim temacie jak to sprawdzić.

wybacz ale czy mógłbyś sprecyzować gdzie mógłbym ten temat. i czy jestes pewien że to dysk uszkodzony?
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-windows_update/how-to-fix-intelidesys-corruption/2823144f-7152-e011-8dfc-68b599b31bf5?msgId=0e1ac1e5-7752-e011-8dfc-68b599b31bf5

mam takie same objawy. ale ja jeśli chodzi o komputer to jestem zielony :help1: