Skocz do zawartości

bartekzegar

OFFLINE Ostatnio: 09 02 2013 14:23
-----

Moje tematy

Samsung SP2504C SATA II

08 10 2006 - 22:53

Witam
Mam chyba poważny problem z dyskiem Samsung SP2504C SATA II 250 Gb
Podczas gry w GTR 2 zawiesił mi się komp,więc zrobiłem restart.Jednak przy próbie załadowania systemu (XP) komputer restatrtował się zawsze w tym samym miejscu,więc zainstalowałem nowy system.
Ode tego momentu zaczęło się dziać...Niektórych plików nie mogę otworzyć(zostały uszkodzone),włączają sie zupełnie inne pliki od zamierzanych,nagle ze 120 GB wolnego miejsca zrobiło mi się zaledwie 32 GB....
Czy sprawa jest na tyle poważna żebym dawał dysk na gwarancję??

Pozdrawaim
DZięki za pomoc

Problemy z Neo 512/640

08 10 2006 - 22:33

Witam wszystkich
Otóż mam poważny problem z Neo opcja 512 i nie wiem jak z nim sobie poradzić...
Do niedawna bylem nawet zadowolony z internetu,ale coś zaczęło się z nim dziać niedobrego.Mianowicie baaaaardzo często mi sie rozłącza.Myślałem,że to wina systemu,więc zmieniłem go.
To nie pomogło...
Nadal wyskakuje : Błąd 680:Brak sygnału wybierania,lub Błąd 734:Protokół kontrolny połączeń PPP został zakończony i wtedy się łączy...
Nie mam wirusów (chyba) bo skanowałem cały dysk Kaspersky 6.0 i Avastem i nic nie wykryło.
Acha...jeszcze jedno...Ostatnio często też nie mam sygnału wybierania w telefonie domowym(abonent poza zasięgiem.... jak ktoś chce się dodzwonić).
Ale to ponoć wina aparatu-tak mi powiedzieli panowie z TP od usterek.Ale czasami normalnie można dzwonić...
Nie wiem o co chodzi kompletnie!Dołączona grafika!!
POMOCY!Dołączona grafika!Dołączona grafika!Dołączona grafika!!