torrenty org
bardzo zgrabnie przygotowana paczka, z crackiem, patchem dodatkowymi bibliotekami. skanowana, wirusów brak. i co najważniejsze, działała wcześniej. teraz sprawdzę inną wersję rapideshaeroą,
dam znać
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: bardmd
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 674
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
windows xp
Moje posty
W temacie: Problem przy instalacji ArchiCAD 11
22 08 2008 - 09:17
22 08 2008 - 03:54
po totalnym reinstalu, problem pozostał...
W temacie: Jakiego laptopa lepiej zakupic?
22 08 2008 - 00:26
W sumie powinno powstać forum z gotowymi zestawami + gdzie to kupić, przecież wszyscy mają razem taką kupę doświadczeń, że szkoda to marnować.
Ja również planuję wydać jakieś 2000 na laptopa, myślę o lenovo ewentualnie hp, czy jestem w błędzie ograniczając się tylko do tych dwóch opcji marek?
Ja również planuję wydać jakieś 2000 na laptopa, myślę o lenovo ewentualnie hp, czy jestem w błędzie ograniczając się tylko do tych dwóch opcji marek?
21 08 2008 - 18:16
Pewnie tak zrobię, tylko skąd pewność, że to coś da... w sumie i tak nie widzę innej opcji, więc...
Jak teraz usiąde z archiwizacją wszystkiego, przygotowaniem do instalacji (ściągne sobie nowe wersje wszystkiego), to jakoś jutro rano napiszę jak mi poszło. Chyba że wcześniej popróbuję jakimiś Combofix podobnymiu aplikacjami, chociaż sam nie wiem.
Na pewno dam znać, biorę się do roboty.
ps,
na tym forum kolekcjonuje się jakieś odznaczenia typu pomógł/doradził? Jeśli tak powiedz gdzie kliknąć.
Jak teraz usiąde z archiwizacją wszystkiego, przygotowaniem do instalacji (ściągne sobie nowe wersje wszystkiego), to jakoś jutro rano napiszę jak mi poszło. Chyba że wcześniej popróbuję jakimiś Combofix podobnymiu aplikacjami, chociaż sam nie wiem.
Na pewno dam znać, biorę się do roboty.
ps,
na tym forum kolekcjonuje się jakieś odznaczenia typu pomógł/doradził? Jeśli tak powiedz gdzie kliknąć.
21 08 2008 - 16:00
wobec tego mam następujące pytanie:
co zrobić by się tego pozbyć? mam jeden dysk 250 GB i na nim partycje. je mogę usunąć, najważniejsze dane zarchwizować. Windowsa xp zawsze stawiałem z jednej płytki i działało, zresztą nie tylko mi, więc chyba przy tej wersji zostanę.
Ale jak mam się do tego przygotować, żeby po 5 godzinach zabawy nie okazało się, że znowu mam to samo? może znasz jakieś programy, którymi gruntownie mógłbym przeskanować kompa? teraz używam kaspersky, najnowszy, wersja działająca przez 30 dni. Nim skanowałem, rzeczywiście znalazł rozsiane pocałym kompie wirusy, ale z większością sobie poradził. JAKIEŚ SUGESTIE? CO TY BYŚ ZROBIŁ W TAKIEJ SYTUACJI (gdybyś jak ja do takiego syfu doprowadził...)
ps,
w ciągu dnia jeszcze były problemy z czytaniem płyt, pendrive - czasami czytał, a czasami mój komputer tego nawet napędu w "Mój komputer" nie pokazał
A, zamieszczam jeszcze wizualizację niektórych z napotkanych problemów:
http://img373.imageshack.us/my.php?image=wysyped2.jpg
http://img393.imageshack.us/my.php?image=archicad7pliz5.jpg - ten dotyczy właśnie wspomnianej w wątku instalcji ArchiCada
co zrobić by się tego pozbyć? mam jeden dysk 250 GB i na nim partycje. je mogę usunąć, najważniejsze dane zarchwizować. Windowsa xp zawsze stawiałem z jednej płytki i działało, zresztą nie tylko mi, więc chyba przy tej wersji zostanę.
Ale jak mam się do tego przygotować, żeby po 5 godzinach zabawy nie okazało się, że znowu mam to samo? może znasz jakieś programy, którymi gruntownie mógłbym przeskanować kompa? teraz używam kaspersky, najnowszy, wersja działająca przez 30 dni. Nim skanowałem, rzeczywiście znalazł rozsiane pocałym kompie wirusy, ale z większością sobie poradził. JAKIEŚ SUGESTIE? CO TY BYŚ ZROBIŁ W TAKIEJ SYTUACJI (gdybyś jak ja do takiego syfu doprowadził...)
ps,
w ciągu dnia jeszcze były problemy z czytaniem płyt, pendrive - czasami czytał, a czasami mój komputer tego nawet napędu w "Mój komputer" nie pokazał
A, zamieszczam jeszcze wizualizację niektórych z napotkanych problemów:
http://img373.imageshack.us/my.php?image=wysyped2.jpg
http://img393.imageshack.us/my.php?image=archicad7pliz5.jpg - ten dotyczy właśnie wspomnianej w wątku instalcji ArchiCada
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: bardmd
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość