Skocz do zawartości

aweox

OFFLINE Ostatnio: 08 05 2008 21:51
-----

Moje tematy

Jak podłączyć dwa dyski twarde?

23 04 2008 - 00:24

Witam. mam taki problem, mienowicie mam stary dysk maxtor 6L250S0 na którym mam kilka danych które chciał bym zachowac i przekopiowac na nowy dysk Seagate Barracude ST3500320AS. Mam takie pytanie jak podłaczyc oba dyski zeby system je widział ( chodzi mi o zworki czy wogule sa potrzebne) i o co chodzi z podłaczeniem slave i master?

Jak dysk wybrac ?

17 04 2008 - 21:02

Witam zamierzam kupic twardy dysk do mojego komputera pojemnosc koło 500GB, tak na zapas. Jakie dyski proponujecie?
Dodm ze mam system viste a komputer taki ja w sygnaturce.
Na co trzeba zwracac uwage przy wyborze dysku?
Czekam na propozycje i porady.

Jaka obudowe do wyciszenia kompa?

14 04 2008 - 17:18

Witam. Posiadam komputer jak w sygnaturce. Zamierzam zmienic obudowe na inna dobrze wentylowana ( wiatrak przód i tył) i Przy tym nadajaca sie do wyciszenia albo juz wyciszona. Prosze o propozycje.
Zamierzam tez załorzyc panel sterujacy predkosciami wiatraków, moje chłodzenie karty działa cały czas na maksa i głosno szumi.
Czy znacie modele paneli steryjacych które wyswietlaja temperature procesora i grafiki?
Ewentualnie zmiana chłodzenia karty na pasywne, tylko niewiem jak by sobie poradziło przy podkreconej grafice
Od czego zaczac wyciszania?

Ge force 8800GT. Jak zmienic predkosc obrotów wiatraka?

08 04 2008 - 20:11

Witam. Jestem szczesliwym posiadaczem karty graficznej GF 8800gt 512mb. ZELAMAN :) , niestety to chłodzenie jest głosne i nic nie moge z tym zrobic.
Czy ktos wie jak zmniejszyc predkosc obrotów wiatraka? Czy mozna to zrobic w BIOSie? I jak?
Ewentualnie jakie chłodzenie polecacie jako zamiennik. Dodam ze karta bedzie poddana malemu O/C.