- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: aweox
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 15
- Odwiedzin: 968
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
6791939
-
Tlen
0
Moje tematy
Jak podłączyć dwa dyski twarde?
23 04 2008 - 00:24
Witam. mam taki problem, mienowicie mam stary dysk maxtor 6L250S0 na którym mam kilka danych które chciał bym zachowac i przekopiowac na nowy dysk Seagate Barracude ST3500320AS. Mam takie pytanie jak podłaczyc oba dyski zeby system je widział ( chodzi mi o zworki czy wogule sa potrzebne) i o co chodzi z podłaczeniem slave i master?
Jak dysk wybrac ?
17 04 2008 - 21:02
Witam zamierzam kupic twardy dysk do mojego komputera pojemnosc koło 500GB, tak na zapas. Jakie dyski proponujecie?
Dodm ze mam system viste a komputer taki ja w sygnaturce.
Na co trzeba zwracac uwage przy wyborze dysku?
Czekam na propozycje i porady.
Dodm ze mam system viste a komputer taki ja w sygnaturce.
Na co trzeba zwracac uwage przy wyborze dysku?
Czekam na propozycje i porady.
Jaka obudowe do wyciszenia kompa?
14 04 2008 - 17:18
Witam. Posiadam komputer jak w sygnaturce. Zamierzam zmienic obudowe na inna dobrze wentylowana ( wiatrak przód i tył) i Przy tym nadajaca sie do wyciszenia albo juz wyciszona. Prosze o propozycje.
Zamierzam tez załorzyc panel sterujacy predkosciami wiatraków, moje chłodzenie karty działa cały czas na maksa i głosno szumi.
Czy znacie modele paneli steryjacych które wyswietlaja temperature procesora i grafiki?
Ewentualnie zmiana chłodzenia karty na pasywne, tylko niewiem jak by sobie poradziło przy podkreconej grafice
Od czego zaczac wyciszania?
Zamierzam tez załorzyc panel sterujacy predkosciami wiatraków, moje chłodzenie karty działa cały czas na maksa i głosno szumi.
Czy znacie modele paneli steryjacych które wyswietlaja temperature procesora i grafiki?
Ewentualnie zmiana chłodzenia karty na pasywne, tylko niewiem jak by sobie poradziło przy podkreconej grafice
Od czego zaczac wyciszania?
Ge force 8800GT. Jak zmienic predkosc obrotów wiatraka?
08 04 2008 - 20:11
Witam. Jestem szczesliwym posiadaczem karty graficznej GF 8800gt 512mb. ZELAMAN
, niestety to chłodzenie jest głosne i nic nie moge z tym zrobic.
Czy ktos wie jak zmniejszyc predkosc obrotów wiatraka? Czy mozna to zrobic w BIOSie? I jak?
Ewentualnie jakie chłodzenie polecacie jako zamiennik. Dodam ze karta bedzie poddana malemu O/C.
Czy ktos wie jak zmniejszyc predkosc obrotów wiatraka? Czy mozna to zrobic w BIOSie? I jak?
Ewentualnie jakie chłodzenie polecacie jako zamiennik. Dodam ze karta bedzie poddana malemu O/C.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: aweox
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość