Skocz do zawartości

ave_mikan

OFFLINE Ostatnio: 13 01 2011 10:26
-----

Moje posty

W temacie: podkładka chłodząca

12 01 2011 - 11:29

poprzedniego laptopa stawiałam na pudelkach po kasetach tak aby nie stał bezposrednio na blacie i bardzo szybko mi sie brudził i przegrzewał nie chce w ten sposób załatwic nowego a pomimo ze mam podkładkę to jednak zaczyna sie troche nagrzewać;/.

czy znaczenie ma rozmieszczenie wiatraczków w podkładce w stosunku do miejsca w którym znajduje sie w laptopie. w sesie czy mam dopasowac podkładke tak zeby wiatrak w podkładce był dokładnie pod wiatraczkiem w laptopie? ja kupiłam podkładke która ma jeden duzy wiatrak tak ze chłodzi cały spód lapa

W temacie: kopia zapasowa Winndows &

12 01 2011 - 11:14

acha dzieki za info. a gdzie ta partycje ukryta odszukac? moze mnie pokierujesz jak ta kopie zrobic? czy on chce zapisac system i sterowniki czy tez to co mam na dysku bo jak włączam zapisywanie to chce to robic kilka godzin i wydaje mnie sie troche za długo

W temacie: Ciemny ekran w laptopie, reszta działa sprawnie

12 01 2011 - 11:10

ja miała sytuacje taka ze mi zupełnie zanikł obraz na monitorze ale okazało sie ze mój synus po porostu wyłączył monitor przyciskiem na klawiaturze. wczesniej nie wiedziałam nawet ze taki przycisk istnieje. ale mysle ze masz inny problem.

W temacie: Asusa Eee PC 1000 HD - jak wyczyścić klawiaturę ?

12 01 2011 - 11:05

ja tam staram sie codziennie odkuzac zeby do takiego syfu nie doprowadzić bo poprzedniego lapa tak załatwiłam a jak do serwisu oddałam to mi 150zł policzyli za rozkrecenie i wyczyszczenie, ale ponoc takie sa ceny za ta usługę.

W temacie: zewnętrny dysk twardy 500GB USB2.0

12 01 2011 - 10:56

tez sie zastanawiam własnie nad dyskiem zewnetrznym moze nie az 500 ale tez i w rozsadnej cenie