Skocz do zawartości

avada55

OFFLINE Ostatnio: 21 10 2007 12:25
-----

Moje posty

W temacie: Zawieszanie sie systemu, minuta - 5 minut po starcie..

09 10 2006 - 00:07

memtest...Tak, tylko, ze pewnie zanim go zrobi to sie zawiesi :)
Kurz na procku - zrobie, dzieki :)
Temp, sciagne SpeedFana, i pokaze :(
Dysk badow nie ma - sprawdzane.
Komputer...Gadu-Gadu i...eeee....Strony internetowe, sadze, ze XP bez SP bedzie dobry...Jest wlasnie zainstalowany.

Podam wszystko jutro...:)

W temacie: Nowa gra

27 09 2006 - 23:33

Kulfon (lol)

Monika ^^

W temacie: Nie wykrywa Radeona 9550 ;( - PomocyyY!

16 09 2006 - 21:15

w dxdiag przyspieszenie AGP jest niedostepne, Ultra DMA jest wlaczone, ale mimo tego, ze dalem DMA JEZELI DOSTEPNE, pisze, ze dziala na PIO w PODST. KANAL IDE...:unsure:

Sterowniki od plyty byly instalowane, a w zasadzie tylko sterownik portu AGP, bo nie umialem znalezc sterownikow do calej plyty :)

16 09 2006 - 14:43

makensis

Zainstalowalem po kolejnym formacie swiezo Omegi, jakos dziala tylko:

Jakos dziala( kursor tnie jedynie i muli kompa przy zalaczaniu wiekszej ilosci progrmow) Przyklad...Wlaczam kompa odpalam Winampa, gra.,..Wlaczam IE I dzwiek tnie...Niemilosiernie..I kursor,poki sie IE nie wlaczy...Jesli sie wlaczy dziala normalnie...Wlaczam GG Potem...To samo, muli Winamp i kursor zacina...
Minimalizuje Winampa, w casie minimalizacji rznie...Wlaczam COKOLWIEK, muli kursor i przycina GG :unsure:...Mi juz sily brakuje...Przy wlaczaniu Windowsa wylacza sie monitor i za 5 sekund sie wlacza spowrotem, jakby cos nie laczylo, i naglezaczelo laczyc znow..:)...Prosze pomozcie mi...

Gdy sciagam cokolwiek za pomoca przgladarki...No...Nie z p2p...To kursor tez przycina,po skonczeniu sciagania chodzi normalnie.

Wpisuje w START-URUCHOM-"dxdiag"...Wchodze w EKRAN...DirectDraw - WLACZONE, Direct3D WLACZONE, AGP NIEDOSTEPNE!

A mozliwe, ze ta karta nie dziala jak nalezy. bo te zasilaczopodobne urzadzenie jakim jest Procomp 350W. moze nie wyrabiac z taka karta?

15 09 2006 - 22:28

karta od poczatku chodzila na AGP x4...
Tak. plyta oblsuguje 4x :unsure: Nie obsluguje 8x.