Witam, mam problem z laptopem Sony VAIO, mam Windows 8. Podczas gry komputer się zawiesił, więc go zrestartowałem. Po restarcie nie uruchomił się normalnie, ukazał mi się napis "Naprawianie błędów dysku, czynność może zająć ponad godzinę". Niestety, próba naprawy nic nie dała, wyłączyłem komputer. Przy ponownym uruchomieniu widzę napis VAIO, a pod spodem "Przygotowanie automatycznej naprawy", dalej "Diagnozowanie komputera", a później "Próba naprawienia". Na końcu pojawia się niebieski ekran z napisem "Narzędzie do naprawy automatycznej nie mogło naprawić komputera". (Plik dziennika C:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt). Jest tak za każdym razem, kiedy próbuję włączyć laptop. Dodam, że próba odświeżania komputera nie powodzi się, występuje komunikat "Podczas odświeżania komputera wystąpił problem. Nie wprowadzono żadnych zmian." Co więcej, próbowałem ratować dane przed próbą przywrócenia laptopa do stanu fabrycznego, ale w momencie wyboru plików i folderów do ratowania nie widzę wielu, które miałem na dysku, a na których bardzo mi zależy, dlatego opcji z przywracaniem komputera do ustawień fabrycznych jeszcze nie sprawdzałem. Proszę o pomoc, pozdrawiam.

Moja zawartość
Nie podano