Skocz do zawartości

arttrix

OFFLINE Ostatnio: 02 04 2007 18:06
-----

Moje posty

W temacie: www.unsart.com

02 04 2007 - 18:05

Niestety nie znalazłem żadnego innego skryptu, który spełniał by wszystkie moje wymagania. Samemu nie podejmę się napisania takiego z braku umiejętności.

Pozdrawiam

02 04 2007 - 15:29

Witam

Czy istnieje możliwość wymiany linkami pomiędzy stronami? Moja strona ma PR=3 (nie jest dużo, ale zawsze coś ;-) ) Od razu muszę powiedzieć, że wszystkie linki na mojej stronie znajdują się w stopce (Linki).

Pozdrawiam

22 03 2007 - 21:52

W naszych szeregach jest miejsce na każdego. Każdy może prezentować swoje prace, nie tylko graficzne. Mówię tutaj o wierszach, czy opowiadaniach a także ciekawych artykułach. nasi użytkownicy to nie tylko profesjonaliści, spora część z nich to amatorzy i hobbiści. Chętnie także podejmujemy współprace z innymi stronami o podobnej tematyce. Chętnie łączymy z nami mniejsze projekty. W sieci jest mnóstwo małych for, które znajdują się na darmowych serwerach. My chcemy stworzyć większą społeczność i zachęcam administratorów takich stron/for do podjęcia działań w naszym serwisie. Planujemy znaczne poszerzenie naszych działań (również sklep internetowy).

17 03 2007 - 15:48

Tak jak widać w stopce. :)

17 03 2007 - 15:39

Dziękuje za opinie. Strona wymaga jednak jeszcze wielu poprawek. Oczywiście każdy aktywny użytkownik teraz jest na wagę złota :)