Skocz do zawartości

aqwe

OFFLINE Ostatnio: 25 03 2010 18:07
-----

Moje posty

W temacie: Dziwne działenie kompa!

22 03 2010 - 23:45

Nie zdążyłem sprawdzić tą Victorią, bowiem przełozyłem sobie to na dziś, no ale najpierw grałem w sieci z bratem w fife i po jakimś czasie zaczęło się zacinać i wywalać znów te komunikaty o opóźnionym zapisie, i się zaciął więc go zresetowałem. A po resecie wywalił mi błąd przy uruchomieni i kazał naprawić system, więc postanowilem na nowo go wgrać(w końcu co szkodzi, a nóż), no ale przy formatowaniu wywalił mi komunikat o błedzie i możliwym uszkodzeniu sprzętu. Wyłączyłem kompa i przełoźyłem sate do innego slotu i instalacja idzie. Już nic nie rozumiem :thumbsup:(

W hdtunie żadnych blędow nie wywalił??

EDIT:

Bylem u kumpla z kompem i sprawdzilismy na jego podzespolach. Po włożeniu jego Ramu dysku no i zasilacza cała sytuacja się powtarza, tak więc najwidoczniej jest to plyta(procek wykluczam bo w serwisie sprawdzili mi go juz wczesniej), wiec pojade ja wymienic

// Nie pisz posta pod postem.

Witam dziś byłem z calym kompem w sklepie w którym zakupilem te części, po jakiś tam testach powiedzieli mi, że dysk jest uszkodzony, a to ze komputers się włacza i wyłaczą przy starcie to normalnie dzialanie przy nowych płytach, tak więc chciałbym wiedziec czy u was też się tak dzieje??

W temacie: Dziwne działenie kompa!

21 03 2010 - 21:59

test pamięci memtestem powinien trwać co najmniej kilka godzin

Test leciał dwie godziny i moim zdaniem jesli nic przez ten czas nie wykrył to poźniej raczej też nie

Sprawdze tym programem i wrzuce.