Skocz do zawartości

anqul

OFFLINE Ostatnio: 13 05 2010 19:53
-----

Moje tematy

Zablokowana kamerka internetowa?

11 05 2010 - 22:19

Witam mam laptopa DELL 1535
Windows 7 Ultimate
procesor Intel® Core™2 Duo CPU 2.0 GHz
pamięć RAM 3,0GB
32 - bitowy system operacyjny

Chodzi o to, że mam zablokowaną kamerkę internetową, jest wbudowana, kiedy włączam skype nie widzę swojego obrazu (siebie) tylko w okienku pojawiają się dwa ludki z żółtą kłódką http://pl.tinypic.com/r/29mli4w/5 <-- tak to wygląda.. nie wiem jak to odblokować? Ja nic nie blokowałam, samo się to jakoś zrobiło, ale nie mam pojęcia jak, czy ktoś może mi pomóc?

Problem z dźwiękiem w Windows 7

25 04 2010 - 09:28

Witam wszystkich! Od kilku dni mam pewien problem - chodzi o to, że podczas odtwarzania dźwięku (w dowolnym programie np. allplayer, winamp) pojawiają się trzaski, szumy i zacięcia! Jest to bardzo denerwujące i męczące, bo ostatnio zajęłam się ściąganiem i oglądaniem filmów, więc sami rozumiecie.. nie da się normalnie obejrzeć filmu słysząc jakieś dziwne odgłosy!! Próbowałam aktualizować allplayera, kupiłam nawet kod na necie, bo pisało, że są błędy i jest tam taka opcja "Napraw system" bo błędy wyskoczyły mi w każdym z możliwych punktów - kodeki obrazu, dźwięku i nie wiem co tam jeszcze, bo odinstalowałam allplayera i nie mogę go ponownie zainstalować, bo wyskakują kolejne błędy!! Próbowałam też zainstalować sterowniki najnowsze do Windows 7 - ściągnęłam z jakiegoś portalu, ale pisze mi, że są niezgodne z Win32 i błąd!! Straszna lipaaa! Jakby ktoś był w stanie mi pomóc byłabym bardzo wdzięczna!!

Mam laptopa DELL
Windows 7 Ultimate
procesor Intel® Core™2 Duo CPU 2.0 GHz
pamięć RAM 3,0GB
32 - bitowy system operacyjny

Kontrolery dźwięku, wideo i gier
- zgodne ze standardem High Definition Audio

Karty graficzne
-Rodzina mikroukładów Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)

Nie wiem czy napisałam wszystkie potrzebne info, jeśli coś brakuje to piszcie i proszę o POMOC!Dołączona grafika!!