Witam mam laptopa DELL 1535
Windows 7 Ultimate
procesor Intel® Core™2 Duo CPU 2.0 GHz
pamięć RAM 3,0GB
32 - bitowy system operacyjny
Chodzi o to, że mam zablokowaną kamerkę internetową, jest wbudowana, kiedy włączam skype nie widzę swojego obrazu (siebie) tylko w okienku pojawiają się dwa ludki z żółtą kłódką http://pl.tinypic.com/r/29mli4w/5 <-- tak to wygląda.. nie wiem jak to odblokować? Ja nic nie blokowałam, samo się to jakoś zrobiło, ale nie mam pojęcia jak, czy ktoś może mi pomóc?
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: anqul
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 7
- Odwiedzin: 1 589
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
1990143
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows 7 Ultimate
0
Neutralna
Znajomi
anqul nie posiada znajomych
Moje tematy
Zablokowana kamerka internetowa?
11 05 2010 - 22:19
Problem z dźwiękiem w Windows 7
25 04 2010 - 09:28
Witam wszystkich! Od kilku dni mam pewien problem - chodzi o to, że podczas odtwarzania dźwięku (w dowolnym programie np. allplayer, winamp) pojawiają się trzaski, szumy i zacięcia! Jest to bardzo denerwujące i męczące, bo ostatnio zajęłam się ściąganiem i oglądaniem filmów, więc sami rozumiecie.. nie da się normalnie obejrzeć filmu słysząc jakieś dziwne odgłosy!! Próbowałam aktualizować allplayera, kupiłam nawet kod na necie, bo pisało, że są błędy i jest tam taka opcja "Napraw system" bo błędy wyskoczyły mi w każdym z możliwych punktów - kodeki obrazu, dźwięku i nie wiem co tam jeszcze, bo odinstalowałam allplayera i nie mogę go ponownie zainstalować, bo wyskakują kolejne błędy!! Próbowałam też zainstalować sterowniki najnowsze do Windows 7 - ściągnęłam z jakiegoś portalu, ale pisze mi, że są niezgodne z Win32 i błąd!! Straszna lipaaa! Jakby ktoś był w stanie mi pomóc byłabym bardzo wdzięczna!!
Mam laptopa DELL
Windows 7 Ultimate
procesor Intel® Core2 Duo CPU 2.0 GHz
pamięć RAM 3,0GB
Kontrolery dźwięku, wideo i gier
- zgodne ze standardem High Definition Audio
Karty graficzne
-Rodzina mikroukładów Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)
Nie wiem czy napisałam wszystkie potrzebne info, jeśli coś brakuje to piszcie i proszę o POMOC!
!!
Mam laptopa DELL
Windows 7 Ultimate
procesor Intel® Core2 Duo CPU 2.0 GHz
pamięć RAM 3,0GB
Kontrolery dźwięku, wideo i gier
- zgodne ze standardem High Definition Audio
Karty graficzne
-Rodzina mikroukładów Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)
Nie wiem czy napisałam wszystkie potrzebne info, jeśli coś brakuje to piszcie i proszę o POMOC!
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: anqul
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość