Na karcie gwarancyjnej mam napisane przy zasilaczu jedynie:
Zasilacz 350W ATX cena: 50 zł
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: anfan
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 4
- Odwiedzin: 894
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Marzec 22, 1987
-
-
-
Zainteresowania
Sport, webmastering, gry FPP, muzyka, rysunek, technologia flash
O mnie
-
GG
2099697
Kontakt
-
Mój adres w Internecie
http://
Moje posty
W temacie: Grafika do wymiany
06 01 2008 - 18:22
06 01 2008 - 17:39
Tylko mam takie pytanie, czy te karty pójdą u mnie ponieważ ja posiadam DDR (jedynki) te karty są chyba pod DDR3 Czy tylko mi się tak wydaje ? Jeżeli jesteś pewny to jeszcze dziś zamówię ? Lecz muszę być pewny na 100 procent. Jeżeli mam dołaczyć jeszcze jakieś informacje to chętnie to zrobię.
06 01 2008 - 13:17
Napisałem że ją wyrzuciłem bo ile razy pisałem na jakiś forach, że po prostu chce ją wymienić to ludzie odpowiadali mi że mam gówniany komputer ( sorry za wyrażenie) i że muszę wymienić cały komputer. A nie o taką odpowiedz mi chodziło. Ale przynajmniej dowiedziałem się, że moja karta jest zintegrowana. Rozebrałem komputer i to prawda, ale jest tam także miejsce na jeszcze jedną kartę i poniżej wpięcia jest właśnie napis: PCI-E EXPRES.
Dlaczego chce ją wymienić ? Bo niby jest to karta 128mb a nic mi nie chodzi np programy oraz gry z wymaganiami o połowę mniejszymi. Np gra Call of Duty 1. Jakoś zawsze miałem do tego pecha - zostałem nawet oszukany w sklepie gdzie kupiłem kartę graficzne ATI RADEON XPRESS 300 256 mb a dali mi 128mb.
Czy jest możliwość odłączenia tej karty którą mm zintegrowaną ? (domyślam się że wystarczy odinstalować sterowniki a monitor podpiąć pod nową kartę na którą jest miejsce poniżej tej zintegrowanej, ponieważ jest tam napis PCI-E EXPRES.
Czy możesz mi polecić jakąś kartę lepszą od obecnej ? Która pójdzie na moim sprzęcie ?
I przepraszam za kłamstwo, ale to w dobrej wierze.
Pozdrawiam
Dlaczego chce ją wymienić ? Bo niby jest to karta 128mb a nic mi nie chodzi np programy oraz gry z wymaganiami o połowę mniejszymi. Np gra Call of Duty 1. Jakoś zawsze miałem do tego pecha - zostałem nawet oszukany w sklepie gdzie kupiłem kartę graficzne ATI RADEON XPRESS 300 256 mb a dali mi 128mb.
Czy jest możliwość odłączenia tej karty którą mm zintegrowaną ? (domyślam się że wystarczy odinstalować sterowniki a monitor podpiąć pod nową kartę na którą jest miejsce poniżej tej zintegrowanej, ponieważ jest tam napis PCI-E EXPRES.
Czy możesz mi polecić jakąś kartę lepszą od obecnej ? Która pójdzie na moim sprzęcie ?
I przepraszam za kłamstwo, ale to w dobrej wierze.
Pozdrawiam
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: anfan
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość