Po pierwsze Drogi Kolego nie udzieliles mi odpowiedzi na moj problem, jedynie zasugerowales sposob rozwiazania ale niestety bledny, gdyz nietylko nie rozwiazal on mojego problemu, a dodatkowo pogorszyl dzialanie kompa bo po wlaczeniu obslugi SATA komputer w ogole nie chcial sie wlaczyc! 4 posty nizej masz to napisane:)
Po drugie pytales: "czy mam OK? i co bym chcial wiecej oprocz ATA podzielonego na 4 partycje C,D,E,F i SATA jako dysku G" otoz moim problemem bylo to ze po podlaczeniu dysku system PRZESTAL WIDZIEC NAPEDY! I w tym tkwil problem, chcialem odzyskac napedy(CD-ROM i DVD-ROM), ale to tez masz napisane tylko tym razem 6 postow nizej:)
jesli moge Ci cos poradzic, uwazniej czytaj posty i staraj sie powstrzymywac:) a tak w ogole to wywiazala sie niepotrzebna dyskusja i niepotrzebna wymiana zdań, ja nie mam zamiaru sie z nikim sprzeczac bo moze kiedys bede jeszcze potrzebowal pomocy i akurat wtedy bedziesz posiadal wiedze jak rozwiazac problem. W normalnej sytuacji postawilbym Ci browara, za to ze chciales mi pomoc (niestety nie wyszlo ale licza sie checi!) ale ze jest to forum i sie nie znamy to proponuje zakopac topor wojenny:) milego dnia Ci zycze, pozdro ziomek!

Moja zawartość
Nie podano