- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: albinos
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 1 115
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
8334399
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
windows
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Wycena komputera
07 04 2008 - 21:59
1400 zł nie więcej, i to kupie go za jakies 2 miesiące. tzn w tej kwocie ma sie zmiescic karta graf, plyta glowna, procesor, ram i zasilacz. reszte mam wiec nie potrzebuje
07 04 2008 - 17:35
nurek o ten procek Ci chodziło ? [775] Procesor Intel Pentium Dual Core E2160 1.8GH 1MB BOX
przecierz to nie Core 2 duo tylko dual core :| aha, i najwazniejsze. Nie biore pod uwage, (i wy nie bierzcie pod uwage) propozycji dla mnie wymagajacych podkrecania procka, bo sie na to nie zabiore gdyz nie mam o tym pojecia. chce kupic procek taki zeby juz wszystko chodzilo cacy odrazu bez podkrecania i zeby karta graf. oddawala cala swoja moc na niej.
przecierz to nie Core 2 duo tylko dual core :| aha, i najwazniejsze. Nie biore pod uwage, (i wy nie bierzcie pod uwage) propozycji dla mnie wymagajacych podkrecania procka, bo sie na to nie zabiore gdyz nie mam o tym pojecia. chce kupic procek taki zeby juz wszystko chodzilo cacy odrazu bez podkrecania i zeby karta graf. oddawala cala swoja moc na niej.
07 04 2008 - 14:36
wiec mowicie ze z tym amd nie bedzie wspolpracowac ta plyta glowna tak? trudno, wiec odpada. a ten model procka e coś tam to domyslam sie ze to core 2 duo ta? ile ona kosztuje ? wezcie napiszcie te ceny bo nie moge znalezc na allegro wpisuje to, to jakies 1000 modeli roznych wyskauje. niby nazwa taka sama ale np kareta jakies raz gigabyte raz palit czort wie co to jest ja nie znam sie. aha i wtedy jak bedzie ten proc e coś tam to juz do tej plyty glownej bedzie kompatybilne wszystko do GA-p31-ds3l1 ? hmm i czy z takim prockiem i plyta bedzie wyciagac mi ona mozliwosci pelne z karty graf.
07 04 2008 - 13:40
Ile by kosztowało to bo wiecie nie chce sobie kupić kompa do gier bo na tym to juz mi nic nie chodzi to musze nowego nie no i mam czesci juz wypisane co mam powiedziec dla bogdana ale chce juz na sucho teraz wiedziec ile bede musial zaplacic za to a nie wiem ile poszczegolne czesci kosztuja. daje tutaj tylko te co kupuje bo no dysku twardego nie napisze bo wkladam go z poprzedniego kompa . wycencie mi ten komputer ktory kupuje specjalnie do gierek bo chce grac na nim w najnowsze gry na max detalach co o tym sadzicie i wycencie.
AMD Athlon 4000
GigaByte GA-P31-DS3L1
2 GB Ram - Goodram 800 Mhz
GeForce 8800 GT 512
Zasilacz Chieftec 450 W
AMD Athlon 4000
GigaByte GA-P31-DS3L1
2 GB Ram - Goodram 800 Mhz
GeForce 8800 GT 512
Zasilacz Chieftec 450 W
W temacie: Nowy komputer do 1200 zł
25 03 2008 - 15:42