Może ktoś ma sterowniki które dobrze działają z kartą "Palit Sonic 8600 GT" to proszę o ich udostępnienie za co będę niezmiernie wdzięczny......Witam Wszystkich.Otóz mam taki problem: złożyłem kompa w nastepującej konfiguracji:1.Płyta główna Abit KN9 SLI2.Procek Athlon Core Duo 4600+3.Grafa Palit Sonic 8600 GT4.Zasilacz Chieftec 400 Wat5.Pamięc 1 GB. PC2-5300 (667MHz)6.HD Sata II Samsung 250 GBDo płyty głównej wgrane są sterowniki z dołaczonej cd. a dzisiaj wgrany został najnowszy bios Do grafiki wgane są najnowsze stery ze strony producentaKomputer ten chodzi beznajdziejnie,wczoraj pojawiały mi się artefakty,często się sam resetuje,a jak tylko troszkę podkręcę pamięc w karcie to zaraz się wyłącza. Syn gra w Gta Vice City z 2005r. i na takim sprzęcie mu się rwie,co dla mnie jest dziwne i nienormalne.Kochani podpowiedzcie mi od czego zacząć,bo wydaje mi sie,że jest cos nie tak z kartą graficzną (jest nówka na gw.) albo może i ze sterami do niej których już próbowałem bardzo dużo.Pozdrawiam Wszystkich i proszę
o pomoc
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: akwarela
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 1
- Odwiedzin: 406
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
5195571
0
Neutralna
Moje tematy
Problem z kartą Sonic 8600 GT
06 08 2007 - 20:28
Witam Wszystkich.Otóz mam taki problem: złożyłem kompa w nastepującej konfiguracji:1.Płyta główna Abit KN9 SLI2.Procek Athlon Core Duo 4600+3.Grafa Palit Sonic 8600 GT4.Zasilacz Chieftec 400 Wat5.Pamięc 1 GB. PC2-5300 (667MHz)6.HD Sata II Samsung 250 GBDo płyty głównej wgrane są sterowniki z dołaczonej cd. a dzisiaj wgrany został najnowszy bios Do grafiki wgane są najnowsze stery ze strony producentaKomputer ten chodzi beznajdziejnie,wczoraj pojawiały mi się artefakty,często się sam resetuje,a jak tylko troszkę podkręcę pamięc w karcie to zaraz się wyłącza. Syn gra w Gta Vice City z 2005r. i na takim sprzęcie mu się rwie,co dla mnie jest dziwne i nienormalne.Kochani podpowiedzcie mi od czego zacząć,bo wydaje mi sie,że jest cos nie tak z kartą graficzną (jest nówka na gw.) albo może i ze sterami do niej których już próbowałem bardzo dużo.Pozdrawiam Wszystkich i proszę
o pomoc 
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: akwarela
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość