Skocz do zawartości

advers

OFFLINE Ostatnio: 09 01 2010 16:22
-----

Moje posty

W temacie: Podłączenie całego zestawu

07 01 2010 - 16:55

Tylko pytanie, czy odtwarzacz DVD bedzie w stanie odtworzyc format flash?

06 01 2010 - 23:18

Szukalem juz naprawde sporo, lecz ciezko znalezc odpowiedz. Nie okreslilem sie konkretnie ze chce komputer do wyswietlania tylko tak zaproponowalem, lecz szukam alternatywy do tego typu prezentacji, ta z kolei bedzie we flashu. Prezentacja ma byc wyswietlana non stop, bez jakichkolwiek przerw w barze fastfood na 3 telewizorach, w taki sposob by zaden z pracownikow nie musial ingerowac w komputer tylko poprzez jedno nacisniecie "guzika" chce by wszystko odpalilo. Teraz szukam rozwiazania, ktore pozwoli mi na szybkie uruchomienie calosci :P Znow chyba nagmatwalem...

06 01 2010 - 22:49

Począwszy od Windowsa poprzez programy do prezentacji itp... Niestety wgląd w dane będą mieli ludzie, którzy mogą się do tego "przyczepić".

06 01 2010 - 22:37

dodajesz prezentację do autostartu, myślę, że to wystarczy.

Wlasnie to chyba jedyne rozwiazanie, choc szukam ciagle mozliwosci wyswietlania animacji ale z innego źródła, poniewaz wyswietlajac z komputera niezbedne jest kompletne oprogramowanie, ktore (oczywiście legalne) nie jest wcale tania rzecza... Moze wyswietlac z jakiegos DVD? tylko to musi byc odtwarzane bez przerwy i w petli. Bez nawet najkrotszych przerw w emisji, co chyba jest trudna sprawa na w/w sprzęcie...

06 01 2010 - 21:50

Tego to nie bardzo rozumiem, Ty chyba też nie, przecież TV musisz włączyć każdy z osobna, to urządzenie rozdziela tylko jeden sygnał na trzy pozostałe, co tu klikać, jakim pilotem?

Nie chodzi o wlaczanie TV tylko wyswietlanie prezentacji np samoczynnie od razu po wlaczeniu komputera na LCDkach. Chodzi o to by nie bawic sie w zadne myszki i szukac na komputerze pliku tylko poprzez nacisniecie np pilota wyswietlic od razu prezentacje. Mysle ze nie da sie jasniej :P