Witam mam problem z uruchomieniem komputera. Po wlaczeniu pokazuje mi sie uruchamianie systemu windows (napis I pojawia sie flag). Po chwili wyskakuje szary pasek z napisem ,, trwa ladowanie plikow'' lecz po chwili wyskakuje blad z napisem ,, system windows napotkal problem podczas
komunikowania sie z urzadzeniem podlaczonym do tego computers" zgaduje ze chodzi o dysk twardy. Mam do wyboru nacisnąć enter - kontynuuj, lub escape - wyjdz.
Po nacisnieciu obojętnie którego przycisku (center lub escape) komputer się resetuje i mam do wyboru albo uruchomić narzedzie do naprawy systemu albo uruchomić normalnie lecz po naciśnięciu obojętnie której opcji uruchamiania się wspomniany szary pasek, zacyna sie ladowac i znów w połowie wyskakuje komunikat ,,system Windows napotkal problem podczas komunikacji...". I tak cały czas
Co ciekawe po wyłączeniu komputera z przycisku i wlaczeniu ponownie man do wyboru wapomniane 2 opcje i nie ważne która wybiorę ona zadziała. Potem komputer normalnie działa (włącza się bez żadnych komunikatów), aż do następnego dnia. Gdzie sytuacja się powtarza. Jeszcze dzieniejsze jest to że rano uruchamia się normalnie dopiero po południu około od godziny 12 występuje problrm. Można pomyśleć że to moja wina i ja robię co źle podczas wyłączania komputera, jednak dzisiaj i wczoraj celowo nie wlaczalem komputera rano i sytuacja się powtorzyla. Rozkręcilem komputer podociskalem wszystkie kable w srodku. Przeskanowalrm dysk programami i wszystko powinno być dobrze jednak tak nie jest i mam problem. Mój komputer mam już dosyć długo jednak nie wydaje mi się aby to było tego przyczyną. Uprzedzam również ze mi nie spadł ani nie został kopniety. Po prostu w niedziele działał a w poniedziałek wyskoczył problem i od tamtej pory wyskakuje codziennie. Prosze o pomoc!

Moja zawartość
Nie podano