Skocz do zawartości

abcdefgh1234

OFFLINE Ostatnio: 09 10 2014 10:08
-----

Moje posty

W temacie: router d-link go-rt-n150 - zrywane połączenie

06 10 2014 - 17:33

Kurcze znowu wywala :( Masz jakieś nowe sugestie lub czy mógłbyś nieco dokładniej opisać te rzeczy które już opisałeś ale ich nie zakumałem?

05 10 2014 - 16:32

Ustawiłem,połączenie jest po zmianie DNS. Jak zacznie się wyłączać to tutaj napiszę.

05 10 2014 - 14:39

Sprawdź, adresy IP DNS zostały wypełnione pod Setup / Internet /   - nie zostały - co tam wpisać? (screen 1szy,tak?)
Wyłącz wszystkie QoS (DIR) GameFuel tylko (i tylko w razie gdy DGL jest włączona.)  - albo nie mam tej opcji albo jest jakoś schowana
Wyłącz zaawansowane usługi DNS, jeśli masz tę opcję w sekcji Ustawienia / Internet / Manual.  - wydaje mi się że nie mam tej opcji
Włącz DNS Relay pod Ustawienia / Sieci.   - zrobione
Konfiguracja DHCP zastrzeżone adresy IP wszystkich urządzeń w routerze.  - tego nie rozumiem zbytnio,co mam zrobic z jakimi adresami
Zapewnić urządzenia są ustawione na automatyczne uzyskanie adresu IP.    -  ustawione
Ustaw ustawienia zapory, aby końcowy niezależnie dla TCP i UDP ehh tego rowniez nie znalazlem nigdzie

Dolaczam screen do podpunktu 1szego , nie wiem co tam nalezy wpisac moze w tym tkwi problem.