- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Zoth
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 9
- Odwiedzin: 824
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
7480574
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Formatowanie dysków, instalacja Win Xp
13 07 2007 - 12:30
Extra dzieki wszysko dziala
choc musialem jeszcze zrobic kilka rzeczy ale wszystko ladnie chodzi dzieki jeszcze raz
13 07 2007 - 00:48
no ja tego mie kminie bylo informacja o f6 nacisnolem nawet nie zdazylem dyskietki wlozyc a juz instalator zaczol ladowac pliki, mysle sobie moze teraz sie kopiuje ale i znow bylo tak jak poprzednio czyli ze nie wykrywa dysku zadnego, dasz rade cos jeszcze poradzic ?
13 07 2007 - 00:19
czekaj moze mi sie juz ciezko mysli bo jest juz po 12 ale napisales: "Ściągasz to:
http://global.msi.com.tw/index.php?func=dr...no=2460&i=0 - wypakowujesz na dyskietkę." a potem ze jesli mam ta "via SATA etc." to mam dac ta dyskietke. Mam dac ja jak bedzie ta informacja co trzeba f6 nacisnac ?
sorry ale ja juz prawie nie mysle a zalezy mi na tym formacie dzis mysle ze zrozumiesz... jesli cos pokrecilem znow to prosil bym zebys mi to poodkrecal
http://global.msi.com.tw/index.php?func=dr...no=2460&i=0 - wypakowujesz na dyskietkę." a potem ze jesli mam ta "via SATA etc." to mam dac ta dyskietke. Mam dac ja jak bedzie ta informacja co trzeba f6 nacisnac ?
sorry ale ja juz prawie nie mysle a zalezy mi na tym formacie dzis mysle ze zrozumiesz... jesli cos pokrecilem znow to prosil bym zebys mi to poodkrecal
13 07 2007 - 00:09
Czyli to co sciagnolem musze poprostu sobie skopiowac na dyskietke tak ?
13 07 2007 - 00:01
nazwa płyty :ms-7071 producent: PC-FAKTORY (ale wchodzac w Everescie w "plyta glowna" pisze nazwa plyty : nieznane
dysk twardy: własnie nie wiem gdzie sie szyka nazwe dysku
EDIT: aha znalazlem jeszcze dyskietke na ktorej pisze "VIA SATA RAID Driver"
dysk twardy: własnie nie wiem gdzie sie szyka nazwe dysku
EDIT: aha znalazlem jeszcze dyskietke na ktorej pisze "VIA SATA RAID Driver"
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Zoth
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość