Co należy zmienić, dodać i usunąć, by strona Widex była prawie idealna albo nawet idealna. Proszę o szczere propozycje. Co należy zmienić?
Zmiana strony Widex
Rozpoczęty przez
Saletra
, 24 06 2005 12:35
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 06 2005 - 12:35
Napisano 30 06 2005 - 23:36
Mógłbyś zmienić kolor odnośników z niebieskiego na jakiś inny czarny czy ciemno szary
Napisano 30 06 2005 - 23:46
Ale gdzie na forum, czy na stronie? I znowu nie zalogowany jesteś :]
Napisano 08 07 2005 - 23:29
no wszystkie 
no ale już zmieniłeś
:]
musisz wierzyć w siebie :idea: :!: :!: :!:
:arrow: nie możesz usunąć strony
:arrow: nie możesz usunąć forum
:arrow: a może zrobiliśmy strone ogólną we dwóch ? była by taka obyta
wszystko o windows ale także inne pierdółki 
:arrow: no, hehe ale ty sie i tak nie zgodzisz:D
:arrow: no ale tak tylko napisałem
:arrow: żebyś wiedział że zawsze możesz na mnie liczyć
:idea: :!: :!: :!:
to możesz usunąć
Edytowany: połączyłem tylko
musisz wierzyć w siebie :idea: :!: :!: :!:
:arrow: nie możesz usunąć strony
:arrow: nie możesz usunąć forum
:arrow: a może zrobiliśmy strone ogólną we dwóch ? była by taka obyta
:arrow: no, hehe ale ty sie i tak nie zgodzisz:D
:arrow: no ale tak tylko napisałem
:arrow: żebyś wiedział że zawsze możesz na mnie liczyć
to możesz usunąć
Edytowany: połączyłem tylko
Napisano 08 07 2005 - 23:42
Nie wiem, zawsze chiałem prowadzić własną stronę, ale jak to jedyna szansa na lepsze życie strony.
Postu nie pisze się pod postem, ale jak mam zamknać stronę to nie ważne. Czekam do 19 września. Jak będize wiećej krytyki niż zalet, to zamknę.
Postu nie pisze się pod postem, ale jak mam zamknać stronę to nie ważne. Czekam do 19 września. Jak będize wiećej krytyki niż zalet, to zamknę.
Napisano 09 07 2005 - 12:10
Nie usuwaj nic : > jest dobrze : P a na forum Szymka wchodzą wszyscy bo on ludzi zmusza : D "jak nie wejdziesz to się odbraże" itp. : P
Napisano 09 07 2005 - 12:14
Zmusza?
Napisano 09 07 2005 - 12:40
Obrażam to sie na Adziq
ale ona na mnie też
My sie tak bardzo lubimy kłucić
Napisano 09 07 2005 - 12:42
Aha, fajnie że lubicie się kłucić, a nie nie lubicie.
Napisano 14 04 2006 - 11:32
tak sobie z nudów weszłem na stronke twoja(bo przewaznie wchodze tylko na forum) i patrze i mysle ze mogłbys dodac np. do pobieralni jakies programy przydatne np. jakis flashget, winampa najnowszego, WMP i jakies tam jeszcze bo strasznie ubogo ten download u ciebie wyglada...
*mógłbys tam jakies nutki tez dac to by tez urozmaiciło ci strone, napisał bys to [beeep] ze po 24 trzeba usunąc i miałbys z głowy prawo ^^
*mógłbys dodac jakies poradniki do windowsa np. jak sie formatuje dysk, albo jak cos nie działa albko komp sie niechce włączyc to co masz zrobic i takie tam bo duzo ludzi własnie takiego czegos szuka
*mozesz dopisywac sie do róznych toplist to tez by zwiekszyło wchodzenie ludzi na twoja strone a na tym ci chyba zalezy i jeszcze jakas reklame bys sobie walnął na strone i by ci jeszcze za to płacili jak by duzo ludzi wbijało sie na twoja sttrone ^^
*mozesz zmienic domene na jakas widex.net, widex.org, widex.eu to kosztuje kolo 40zł na rok wiec chyba nie drogo ^^
TYLE ODEMNIE JAK COS JESZCZE WYMYSLE TO NAPISZE
POZDRO ^^
*mógłbys tam jakies nutki tez dac to by tez urozmaiciło ci strone, napisał bys to [beeep] ze po 24 trzeba usunąc i miałbys z głowy prawo ^^
*mógłbys dodac jakies poradniki do windowsa np. jak sie formatuje dysk, albo jak cos nie działa albko komp sie niechce włączyc to co masz zrobic i takie tam bo duzo ludzi własnie takiego czegos szuka
*mozesz dopisywac sie do róznych toplist to tez by zwiekszyło wchodzenie ludzi na twoja strone a na tym ci chyba zalezy i jeszcze jakas reklame bys sobie walnął na strone i by ci jeszcze za to płacili jak by duzo ludzi wbijało sie na twoja sttrone ^^
*mozesz zmienic domene na jakas widex.net, widex.org, widex.eu to kosztuje kolo 40zł na rok wiec chyba nie drogo ^^
TYLE ODEMNIE JAK COS JESZCZE WYMYSLE TO NAPISZE
POZDRO ^^
Napisano 14 04 2006 - 11:48
Pobieralnia jest w trakcie tworzenia, tworzę listę plików, na razie wiem, że jest mało. Nad domeną pomyślę, gdy zwiększy się jedzcze oglądalność, a domene mam juz upatrzoną
Dziękuję za rady, i wymyślaj
Dziękuję za rady, i wymyślaj
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych