Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zbuntowała sie opera i torrenty.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 kbkristof

kbkristof

Nowy

• 2 postów

Napisano 01 11 2008 - 11:02

Witam.
Mam problem tego typu - kupiłem używany komputer na którym jest jakiś xp sp2, poinstalowane troche programów, pierdół, ale problem tkwi w operze i torrentach.
Jeśli chodzi o opere to nie chce mnie z żadnymi stronami łączyć (mozilla działa bardzo dobrze) a torrenty się po prostu nie chcą ściągać. Nawet nie pokazuje stanu seed / peer. Czy jest szansa żeby to naprawić bez reinstalki systemu?
Pozdrawiam

• 0

#2 Jakub566

Jakub566

Pedobear

• 897 postów

Napisano 01 11 2008 - 11:50

Może po prostu próbujesz ściągać torrenty bez ''seedów' i ''peerów'' :sweat:

Aha jak kupuje się używanego kompa to najlepiej go wyczyścić ze wszystkiego
Na takich kompach mogą być wirusy itp.

• 0

#3 #plus

#plus

Uzależniony od forum

• 1 315 postów

Napisano 01 11 2008 - 11:55

Co do Opery - w jej ustawieniach na pewno można zdefiniować sposób w jaki łączy się z Internetem. Jeżeli Twoja sieć korzysta z proxy musisz to określić.
Co do torrentów - próbowałeś pobierać innym programem? Problem może być również po stronie ograniczeń sieci, przykładowo w mojej p2p działa w godzinach 23-8.
  • 0

#4 kbkristof

kbkristof

Nowy

• 2 postów

Napisano 01 11 2008 - 12:01

Jeśli chodzi o opere - nie próbowałem w tym grzebać.
Jeśli chodzi o torrenty - specjalnie szukałem takich gdzie jesst najwięcej S/P a próbowałem ściągaś w uTorrent i teraz w bitcomecie. To samo :/
  • 0

#5 Chinka

Chinka

Seal of Approval

• 426 postów

Napisano 01 11 2008 - 18:49

Czyżby to miało jakieś fizyczne powiązania Opery z Bittorrentami?? Ale mi nie pasuje to, że z innymi torrentami też coś nie pasuje... komp czysty?? W razie czego daj logi

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych